Pereira imponerte i enkel seier

LIVE: Et sterkt United-lag fikk det lett mot et reservepreget Ipswich.

Louis van Gaal stilte med et sterkt lag hjemme mot Ipswich. Dermed fikk United det enkelt hjemme på Old Trafford onsdag kveld.

Likevel skapte ikke United veldig mange sjanser i førsteomgang. Wayne Rooney viste imidlertid fysikk, ballkontroll og avslutningsegenskaper da han sendte United foran til pause.

Andreas Pereira var den eneste unggutten som fikk sjansen fra start. Den sjansen tok han vare på, og han toppet en fin forestilling med å score et flott frisparkmål.

Anthony Martial kom inn mot slutten av kampen, og franskmannen trengte ikke mer enn ti minutter på å score sitt fjerde mål på fire kamper for United.

United 3-0 (1-0) Ipswich

Ligacup 3, 23. sep. 2015
Old Trafford, 56.607 tilskuere
Dommer: Simon Hooper

23. min.: 1-0 Rooney (Blind)
60. min.: 2-0 Pereira
90+2 min.: 3-0 Martial (Memphis

United: De Gea; Valencia, Smalling (Jones, 70.), Blind, Young; Herrera, Schweinsteiger; Mata (Martial, 70.), Fellaini, Pereira; Rooney (Memphis, 81.)
Uben.innb.: Romero, Darmian, Carrick, Schneiderlin

Ipswich: Bialkowski, Emmanuel, Yorwerth, Malarczyk, Parr G, Coke, Bru, Tabb (Toure, 75.), Oar, Murphy (c) (Pitman, 61.), McGoldrick (Sears, 61.)
Uben.innb.: Crowe, Kenlock, Chambers, Maitland-Niles 

LIVE

SLUTT

90+3: Ipswich rekker ikke å få noe reduseringsmål her.

90+2: 3-0! Anthony Martial! Han gjør det igjen! Bastian Schweinsteiger slår ballen opp mot Memphis, som bryster den ned til Martial. Franskmannen tar med seg ballen med et flott touch. Han er iskald alene med keeper, og setter inn sitt fjerde mål på fire kamper.

90: Det legges til tre minutter.

89: Valencia mottar ballen på høyresiden. Assistendommeren flagger igjen.

87: Schweinsteiger slår en flott pasning til Pereira. Brasilianeren prøver seg. Ballen skifter retning, men Bialkowski gjør en god redning. Nære!

85: Memphis hopper over ballen og overlater den til Pereira. Denne gangen skyter ikke Pereira, men prøver å vippe den mot Fellaini. Linjemannen er oppe med flagget.

84: Andreas Pereira blir spilt gjennom. Jonathan Parr kommer for sent og feller Pereira. Gult kort til den norske United-supporteren.

83: Flott spill av Ipswich. Ballen ender hos Pitman, men Jones kommer til unnsetning og bryter ballen. De Gea plukker den påfølgende corneren.

82: Schweinsteiger fosser fremover og blir felt. Ander Herrera får fordelen, men pasningen er for upresis.

81: Wayne Rooney tar av seg kapteinsbindet og gir det til Bastian Schweinsteiger. Tyskeren gir det videre til David de Gea.

80: United venter med å gjøre byttet for å se an hvordan det går med Fellaini. Ser ut som om han er i stand til å fortsette.

79: Memphis skal inn. Marouane Fellaini ligger nede, så da er det nok belgieren som går av. Han lander litt forkjært der, Fellaini.

78: Freddy Sears prøver å løpe fra Daley Blind. Sistnevnte går seirende ut av duellen, selv om han mister et leggskinn på veien.

77: Memphis Depay gjør seg også klar på sidelinjen.

75: Ipswich foretar sitt siste bytte for kvelden: Jay Tabb går ut og erstattes av fransk-guineanske Larsen Touré.

72: Martial kombinerer med Rooney før han avslutter med utsiden av høyre. Et par meter til side for mål. Fine takter de to imellom.

71: Ut ifra kroppsspråket virker det som at Rooney dropper ned og legger seg bak Martial, mens Fellaini dyttes ut til høyre.

70: Anthony Martial og Phil Jones kommer inn for Juan Mata og Chris Smalling.

68: Phil Jones skal inn! Det er hyggelig å se. Også Anthony Martial gjør seg klar til å komme inn her.

65: Et flott United-angrep ender med at Mata skaffer seg rom og avslutter. Bialkowski blir nødt til å slå den over tverrliggeren.

62: Ipswich gjør to bytter: Murphy og McGoldrick går av, Pitman og Sears kommer inn.

60: 2-0! Andreas Pereira! Fantastisk frisparkscoring av den unge brasilianeren. Mata hopper over ballen, før Pereira bøyer ballen rolig og kontrollert bort i hjørnet.

58: United presser på. Antonio Valencia prøver et skudd. Bialkowski gir en farlig retur, men Ipswich-forsvaret er våkent og får ballen unna foran nesen på Rooney.

57: United viser endelig litt bedre tendenser. Det er mer eller mindre første gangen United klarer å etablere spill på Ipswich’ halvdel i denne andreomgangen.

54: Ny halvsjanse for Ipswich. Denne gangen er det Oar som skyter over United-målet.

52: Ipswich får en ny god mulighet. McGoldrick slår en farlig ball inn i feltet, men verken Murphy eller Tabb klarer å nå den. Nå må United skjerpe seg.

50: Fin sjanse for Ipswich! United har åpnet denne omgangen rufsete. Fellaini mister ballen på egen halvdel, og Ipswich kan angripe et lag i ubalanse. Innlegget går over Blind, og McGoldrick bør få til en bedre heading.

48: Ipswich benytter et frispark på midtbanen til å flytte opp mange spillere. United kontrollerer ballen ut til femmeter.

46: Lagene stiller uforandret i andre omgang. Ipswich tar avspark.

PAUSE

45: Tommy Oar forsøker et skudd fra distanse. Det er virkelig ikke langt unna. United slipper med skrekken.

43: Young utfordrer inn i motstanderens sekstenmeter. Stoppes.

41: United jager en til scoring før pause.

39: Valencia kommer ned til linjen og slår inn mot Fellaini. Belgieren tar ned ballen på brystet. Slipper den bak til Pereira, som ikke kommer seg forbi Emmanuel.

37: Young slår et innlegg som havner blant supporterne bak Ipswich-målet.

36: Rooney vender opp og slår til Pereira. Han prøver å utfordre, men blir raskt omringet av mange blåkledde. United vinner tilbake ballen og beholder den.

34: Ipswich vinner en corner. De får til en heading. Den går over.

33: Hjemmelaget prøver samme variant som da Blind scoret mot Liverpool, men denne gangen er ikke nederlenderen like heldig.

32: United vinner et frispark i fin innleggsposisjon.

29: Mata prøver seg. Bialkowski ligger nede og holder den ballen. Fint spill i forkant, med Ashley Young og Marouane Fellaini som servitører.

28: Rooney får ballen rundt sekstenmeteren. Får raskt press rundt seg, og burde kanskje ha trillet den raskt gjennom til Fellaini.

27: Bisarr situasjon på Old Trafford når Young plutselig mener at det er noe galt med ballen og plukker den opp. Ipswich slår ballen tilbake til United.

25: United har fortsatt å dominere kampen etter scoringen. Rødtrøyene er veldig komfortable med ballen mot et reservepreget Ipswich-lag. Mick McCarthy har som kjent valgt å bytte ut hele laget som spilte ligakamp i helgen.

23: 1-0! Wayne Rooney! Daley Blind slår en herlig gjennombruddspasning fra egen halvdel. Rooney viser styrke, teknikk og avslutningsegenskaper når han tar ned ballen i en presset situasjon, og triller den mellom beina på Bialkowski.

21: United spiller i kjent stil. De bruker tid på å forsøke å bryte ned bortelaget med mange pasninger og vekslende tempo. Det hele ender med at Mata prøver et innlegg. For kort.

19: Ipswich får en corner fra venstre. Den får United headet greit unna.

17: Schweinsteiger holder på å tildele gjestene en god overgangsmulighet, men det hele renner bort i sanden.

14: Ipswich kommer på en overgang. Ander Herrera lager et frispark.

12: Pereira prøver seg igjen. Keeper Bialkowski har få problemer med å stoppe forsøket.

10: Andreas Pereira ser ut til å spille med mye selvtillit i kveld. Er veldig komfortabel med ballen i beina.

8: Hele Manchester United roper på straffe. Dommeren mener at United-spillerne ikke har noen sak, og vinker spillet videre.

6: Ashley Young kommer på utsiden av Andreas Pereira. Brasilianeren velger imidlertid å gå innover og skyte med høyrefoten. Reddes av Bialkowski.

4: David de Gea er ute og bryter en pasning mot Jonathan Parr, men nok en gang har en linjemann vært oppe med flagget.

2: Andreas Pereira treffer stolpen, men det er allerede vinket av for offside.

1: Fellaini og Rooney sparker i gang kampen.