– United har noen ekstraordinære unge spillere

Partizan-manager Savo Milosevic synes ikke det er så rart at det ble vanskelig etter Ferguson. Han tror United kommer tilbake snart, og at de unge spillerne kan bli avgjørende.

Partizan-sjef Savo Milosevic har spilt mot Manchester United tidligere – som spiller.

Han spilte for Aston Villa fra 1995 til 1998, og ble bedt om å sammenligne dagens situasjon med det United-laget som på den tiden dominerte engelsk fotball.

– Det er umulig for en klubb å alltid være på det aller høyeste nivået. I min tid var United et av de beste lagene i verden under Sir Alex Ferguson – de vant praktisk talt alt.

LES OGSÅ: Disse er med til Beograd

PARTIZAN-SJEFEN I VILLA: Her fra en septemberkamp i 1996 hvor han var i duell med Gary Neville.

– Selv i dag er definitivt Manchester United blant de topp tre største klubber i verden. De har sine vanskeligheter, men det er også normalt å ha det. Spesielt etter æraen til en mann som var der i mer enn 30 år [her la Milosevic på noen ekstra år], så er det vanskelig å finne noen lignende. Problemene er naturlige og logiske, etter min mening.

– De har definitivt kvaliteter, og jeg er sikker på hele Europa i fremtiden vil se hvor gode de er. De har noen ekstraordinære unge spillere, og det er bare et spørsmål om tid før de blir nøkkelspillere som kan lede Manchester United fremover.

En stor ære

Det er ventet at Sir Alex Ferguson kommer til å være til stede på kampen som en æresgjest.

Savo Milosevic, som jobbet sammen med Ferguson som en del av en UEFA-observatørgruppe under EM 2016, er storfornøyd med at skotten tar turen.

– Det er virkelig en stor ære at Sir Alex Ferguson vil være her for å se kampen.

VINNER: Alex Ferguson, her fra perioden da Savo Milosevic var i England (1996), sammen med Eric Cantona.

I de to foregående Partizan-kampene i UEFA-regi var Partizan Stadium stengt (de fikk slippe inn unge fans, slik vi f.eks. også kunne se i forbindelse med Romania-Norge tidligere denne måneden) på grunn av rasistisk oppførsel på tribunene. Milosevic tror ikke rasisme blir et problem mot United.

– Vi er klar over problemene vi har hatt i fortiden. Men i morgen blir det en feiring av fotballen, så jeg forventer ikke noen problemer på det området.

Solskjærs pressekonferanse holdes i sjutida (norsk tid). Vi følger selvsagt den her på united.no.