– United har den beste angrepstrioen

Frank Lampard skryter av United. I tillegg kommer Chelsea-manageren med noen skadeoppdateringer før FA-cupsemifinalen mot United på Wembley.

Wembley. FA-cupsemifinale. Chelsea. Det ligger an til en spennende kamp på søndag og det er mye prestisje på spill, selv om begge klubbene ser ut til å prioritere serien. Chelsea er ett poeng foran United i ligaen, men United har et godt tak på søndagens motstander.

Lampard skryter av United før oppgjøret, og spesielt av Bruno Fernandes på fredagens pressekonferanse.

– Vi vet at de spiller bra. De har en veldig bra angrepsrekke, og antageligvig den beste hvis man kun ser på tall, og Bruno Fernandes har helt klart gjort en forskjell siden han kom til klubben i januar.

Videre sier Chelsea-manageren at de har respekt for United, men at de må fokusere på seg selv.

– Det har kommet individuell kvalitet inn i laget, men det er vi klar over. Vi må være trygge på oss selv og håndtere det som kommer, men vi må tenke på oss selv også.

Det er aldri hyggelig når spillere er skadet, men at N′Golo Kanté mister kampen mot United er nok en fordel.

– Troppen er i orden, men N′Golo Kanté blir ikke klar til kampen. Han er fortsatt ikke helt bra, så han er ute.

MISTER KAMPEN: N´Golo Kanté.

Den tidligere midtbanespilleren forteller også at det er flere spillere som kan gå glipp av semifinalen.

– I tillegg til det har vi noen spillere som har noen småskader. Vi vil sjekke dette i løpet av de neste 24 timene, så skal vi være klare.

For ordens skyld er det verdt å nevne at United har slått Chelsea tre ganger denne sesongen. I serieåpningen ble London-klubben sendt hjem med hele 4-0 i sekken. I det motsatte oppgjøret på Stamford Bridge vant United 2-0. I tillegg vant United 2-1 på samme sted i ligacupen etter blant annet en frisparkperle av Marcus Rashford.

PS: Ole Gunnar Solskjær holder sin pressekonferanse lørdag 11:30.