United forlenger med tre spillere

Klubben sikrer seg at ingen forsvinner gratis etter sesongslutt.

onsdag kunne vi lese at José Mourinho skal være misfornøyd med at United drøyer med å tilby Anthony Martial og Marcos Rojo nye kontrakter. Det var samtaler mellom partene i desember, men mer enn to måneder senere har de fortsatt ikke fått nye tilbud. 

Senere onsdag kveld dukket det opp mer informasjon fra Old Trafford.

MENs Samuel Luckhurst skriver at klubben har valgt å forlenge kontrakten til tre United-spillere: Daley Blind, Ashley Young og Sam Johnstone.

Se Andy Mitten svare: Er Mourinho en god motivator?

Klubben har altså trigget opsjonen i kontrakten på ytterligere ett år, og sikrer dermed at ingen av spillerne forsvinner gratis til sommeren. 

Stor under Steve Bruce: Sam Johnstone.

Blind, til tross for en fin innledning på sesongen, har de siste månedene slitt med spilletid under Mourinho. Den versatile nederlenderen går en usikker United-fremtid i møte, skal vi tro Luckhurst.

i Aston Villa har problemet vært nærmest motsatt for Sam Johnstone, som har startet 34 kamper for Birmingham-klubben, og skal være sterkt ønsket på Villa Park også etter sesongen.

De United-spillerne som fortsatt er på utgående kontrakt er:

  • Zlatan Ibrahimovic, forventet å forlate klubben for MLS etter sesongen
  • Michael Carrick, blir en del av Mourinhos trenerteam etter sesongen
  • Marouane Fellaini, skal ha takket nei til Uniteds kontraktstilbud, og skal være ønsket av flere klubber – blant annet i Tyrkia.