United i dag, 1. mai

Et finfint Beckham-frispark, og hva synes egentlig spillerne om Van Gaal?

Les også: United i dag, 30. april.

Torsdag 1. mai:

23.13: Chelsea slo ut City i dagens U21-semifinale. Chelsea møter derfor vinneren av kampen mellom Liverpool og United på Anfield i morgen. Vi får satse på at det blir Chelsea-United i finalen, altså!

22.19: På denne dag i 1982 debuterte Alan Davies (ikke komikeren med samme navn) for Manchester United. Under følger det som står på Davies’ spillerprofil her på United.no.

Manchester-fødte Alan Davies ble berømt over natten da han som praktisk talt helt ukjent fikk sjansen som erstatter for skadde Steve Coppell under FA-cupfinalen mot Brighton i 1983. Davies spilte en meget god kamp på vingen, og fikk ny tillit i omkampen som endte med 4-0-seier.

Uheldigvis brakk Davies ankelen under oppkjøringen til den kommende sesongen. Han ble sittende på sidelinjen til april, og selv om han kom inn og scoret mot Juventus i Cupvinnercupens semifinaleoppgjør på Old Trafford, var det åpenbart at han ikke lenger var like god som før skaden. Sommeren 1985 ble han solgt til Newcastle for 65.000 pund.

4. februar 1992 endte Alan Davies’ liv med et tragisk selvmord. Han ble funnet i sin egen bil nær hjemmet i Wales.

22.08: Wayne Rooney med ny skade, fører den til at han mister Sunderland-kampen, tro? Les mer.

21.02: På denne dag i 1999 scoret David Beckham et brukbart frisparkmål på vei mot ligatittelen. Det ble også seiersmålet.

20.05: Vi har oppdatert dagens ryktesak.

19.42: En sak fra Paul Hayward (som skrev Fergusons selvbiografi) i Daily Telegraph:

18.45: Van Gaal blir manager neste uke, hevder Daily Mail. Les mer.

18.15: United skal ha frigitt tre spillere. Se hvem her.

17.22: Tom Lawrence er tilbake i United. Les mer.

12.45: Fredag kveld spiller U21-laget semifinale i U21 Premier League, og Warren Joyce forventer at guttene hans presterer på topp. Vi kommer til å følge kampen på våre sider i morgen.

11.50: On this day…

 


09.15: Hvem blir kåret til Årets Spiller denne sesongen? Andy Cole vet hvem han vil stemme på. Les saken her.

08.20: Andy Mitten har hatt mange gode spalter her hos oss på United.no, men det er ikke bare oss han skriver for. Her har han en veldig god sak ute hos Manchester Evening News, der han skriver om hva Louis Van Gaals tidligere spillere tenker om manageren. Les saken her.

07.50: Onsdag kveld gikk Atletico Madrid videre til finalen i Champions League, der de møter Real Madrid til et ekte derby, det første i en finale noensinne. United røk mot Bayern München i kvartfinalen, og det er faktisk første gang på syv år at hverken United eller det tyske mesterlaget tar seg til finalen i turneringen.