– Blir ansatt neste uke

OPPDATERT: To aviser hevder at Louis van Gaal blir Manchester United-manager neste uke, sannsynligvis onsdag.

Selv om noen mener Ryan Giggs bør få managerjobben etter oppvisningen mot Norwich, har det likevel virket åpenbart en stund at Louis van Gaal er favoritten til Manchester United-jobben, og at det bare er et tidsspørsmål før dette blir offentliggjort.

Nå melder Daily Mails Ian Ladyman at bekreftelsen vil komme neste uke i en såkalt «eksklusiv» sak.

Det er forventet at annonseringen vil komme etter sesongens siste hjemmekamp, mot Hull City den kommende tirsdagen.

Avisen skriver videre at det er uklart hvilke fra støtteapparatet som blir med videre, og det er også uklart hvor mange Van Gaal vil ha med seg. Det virker uansett åpenbart at Patrick Kluivert, assistent under Van Gaal på landslaget, blir med i en assistentrolle.

louisvangaal1 (650 x 358)
SNART KLAR: Louis van Gaal.

Van Gaal vil få nok av midler til å forsterke stallen, og United skal være trygge på at det vil være tid til å gjøre dette selv om nederlenderen blir opptatt med VM både i sommer og i inngangen mot sommeren.

Daily Mirror melder også at Van Gaal blir United-manager, og er mer konkrete når det gjelder hvilken dag det vil skje. Som Daily Mail melder de at det vil skje etter Hull-kampen, som blir spilt tirsdag, og da er det nærliggende at det vil skje onsdag. Og det er nettopp det Daily Mirror melder.

62 år gamle Van Gaal har vunnet ligaen i alle klubbene der han har vært manager.