Ny trio frigitt

Jack Barmby, Jack Rudge og Sam Byrne skal alle ha blitt frigitt.

Fotballens natur er slik at ikke alle kan bli med videre i en klubb som United, og når sesongslutt nærmer seg kommer gjerne rapportene om spillere som må finne seg en ny klubb å spille i.

Denne gangen skal Jack Barmby, Jack Rudge og Sam Byrne alle ha fått beskjed om at fremtiden ikke er på Old Trafford og Carrington.

Tidligere, som du kan se i linken til venstre, skal også Jonny Sutherland, Ben Barber og Nicholas Ioannou blitt informert om at tiden i United er over.

Det er velinformerte Tony Park, en av forfatterne bak Sons of United-boka, som melder om dette på Twitter. Han melder videre at han ikke er overrasket over at United har latt noen av disse gå.

Jack Barmby var nok den av disse det var knyttet mest forventninger til. Han har gjort det godt på lån i Hartlepool, men 19-åringen har nok stagnert noe. Nicky Barmbys sønn har uansett helt klart gjort nok til at han vil finne seg en klubb på et brukbart nivå for fremtiden. Kanskje kan han kjempe seg oppover i divisjonene utenfor United.

Navnebror Jack Rudge, født dagen etter Barmby, gikk i februar på lån til Torquay, men ble raskt sendt tilbake. Den allsidige midtbanespilleren har ikke imponert nok til å få bli klubben, og det er ingen stor overraskelse at han skal være ferdig i United.

Sam Byrne
KLUBBJAKT: Sam Byrne ser ut til å måtte finne seg en ny klubb.

Det er det heller ikke med Sam Byrne. Han har fått en del spilletid på tredje nivå hos Carlisle, men har ikke imponert veldig mye. I alle fall ikke nok til at United vil ha han med videre, ser det ut til.

Alle vil nok få hjelp fra United til å finne seg nye klubber, siden United (spesielt under Ferguson) har gått for å være gode på det. Ben Barber fortsetter karrieren i Blackburn, Ionnaou er klar for Apoel Nicosia, mens Sutherland i det siste har spilt med non-league-klubben Stafford Rangers.