Avsluttet med strålende snuoperasjon

U23: Josh Harrop-hat-trick sørget for tre poeng mot Tottenham i sesongens siste kamp.

Det var med José Mourinho på tribunen at Manchester Uniteds U23-lag snudde fra 1-2 til 3-2 mot Tottenham og dermed fullførte sesongen med fem strake kamper uten tap.

Joshua Harrop sendte United i ledelsen etter 36 minutter, før to kjappe Tottenham-scoringer av henholdsvis Jaden Brown og Samuel Shashoua snudde det til 2-1 i Tottenhams før etter 49 minutter.

Snudde på åtte minutter

Det så lenge ut til å gå de liljehvites vei, men Harrop ville det annerledes. To mål på åtte minutter, etter henholdsvis 78 og 86 minutter, sto det 3-2 til United.

Dermed vant rødtrøyene sin siste kamp for sesongen, og satte med det et punktum for en noe skuffende U23-sesong etter at Warren Joyce takket for seg i høst.

Sjetteplass i PL2

Nicky Butt avslutter dermed sin første sesong som U23-sjef på sjetteplass på tabellen.

I sesongens siste kamp fikk både DJ Buffonge, Ethan Hamilton og Zachary Dearnley sjansen som innbyttere – og ungguttene bidro sterkt til at rødtrøyene snudde kampen mot Tottenham.

United 3-2 (1-0) Tottenham

Premier League 2
Old Trafford, 15. mai 2017, kl. 20.00

37. min.: 1-0 Harrop (Olosunde)
47. min.: 1-1 Brown
51. min.: 1-2 Shashoua
79. min.: 2-2 Harrop (Bohui)
87. min.: 3-2 Harrop (Buffonge)

United U23: Joel Pereira; Matt Olosunde, Tyrrell Warren (Ethan Hamilton, 54.), Regan Poole, Cameron Borthwick-Jackson; Tosin Kehinde, Matt Willock; Callum Gribbin (Zak Dearnley, 65.), Devonte Redmond (DJ Buffonge, 80.), Josh Harrop; Josh Bohui.
Ubenyttede reserve: Max Johnstone, Max Dunne.

Tottenham U23: Austin, Hinds, Brown, Lesniak, C. Maghoma, Ogilvie, Shashoua (Loft ’67), Amos, Harrison, Tracey (Georgiou ’76), Miller.
Benk: Marsh, Whiteman, Goddard.

SLUTT!

86, 3-2 UNITED! Strålende scoring av Harrop som får sit hat-trick og dermed snur det til 3-2! Buffonge spiller til Harrop som drar seg innover i 16-meteren, forbi to Tottenham-spillerer før han smeller ballen i krysset fra fem meter.

80, bytte United: Redmond erstattes av DJ Buffonge.

78, MÅL 2-2 UNITED: Harrop utligner! Bohui spiller til Harrop som finter ut to Tottenham-forsvarere, vender opp og sender ballen bak Austin fra 11 meter.

76, bytte Tottenham: Tracet erstattes av Georgiou.

67, bytte Tottenham: Shashoua erstattes av Loft.

65, bytte United: Dearnley erstatter Gribbin.

54, bytte United: Hamilton erstatter Warren.

49, MÅL 1-2 TOTTENHAM: Tracey snur seg rundt alene med Pereira inne i 16-meteren og legger ut til Shashoua som bredsider ballen nede i høyre hjørne fra 13 meter.

46, MÅL 1-1 TOTTENHAM: Brown mottar ballen på bakerste stolpe, helt umarkert, og smeller ballen utagbart bak Joel Pereira.

45: Kampen er igang igjen.

PAUSE!

36. MÅL 1-0 UNITED: Olosunde legger ut til Harrop, som mottar ballen helt alene på 18 meter, og fyrer ballen i lengste hjørne med strak rist.