forson160922ten

Utlignet foran Ten Hag – men seieren mangler fortsatt for U21-laget

Manchester Uniteds U21-lag vant i august EFL Trophy-kampen mot seniorlaget til Carlisle, men i U21-ligaen har det ikke blitt en eneste seier hittil denne sesongen.

Dessverre var det slik også etter fredagens kamp mot West Ham (som hadde tapt samtlige kamper hittil i sesongen).

Manchester United skal ha vært best på Moss Lane (som denne U21-kampen ble flyttet til), men det hjelper lite når måltavla viser like mange mål til begge lag.

West Ham tok ledelsen i det 58. minutt, men like etter utlignet United da Omari Forson var på riktig sted til riktig tid, og med det scoret sitt fjerde U21-mål for sesongen.

Flere mål ble det dessverre ikke for United, som står med fire uavgjortkamper og to tap i ligaen hittil denne U21-sesongen.

Erik ten Hag var til stede i Altrincham, sammen med blant andre Mitchell van der Gaag, Darren Fletcher, Richard Hartis og Andy O’Boyle.

Her kan dere se resultater og terminliste for både U21-laget og U18-laget.

U21: Manchester United 1–1 (0-0) West Ham

Moss Lane, Altrincham
Premier League 2

Mål: 0-1 Kamarai Simon-Swyer (58.), 1-1 Omari Forson (60.).

G Gore (29)

Manchester United: Nathan Bishop – Marc Jurado, Rhys Bennett, Tyler Fredricson, Björn Hardley – Kobbie Mainoo, Charlie Savage (Shola Shoretire, 46.) – Omari Forson, Dan Gore (C), Isak Hansen-Aarøen – Charlie McNeill.
Innbyttere: Ondrej Mastny, Toby Collyer, Sam Murray, Manni Norkett.

LIVE:

1: Kampen er i gang!

2: Erik ten Hag er på plass på Moss Lane.

7: Manchester United skal ha hatt ballen mest hittil, og Charlie McNeill hadde et skudd over helt tidlig i kampen.

12: Både hjemme- og bortelaget med skuddforsøk de siste minuttene. Bishop reddet først et skudd fra West Ham, og så var det Isak Hansen-Aarøens tur til å gjøre et skuddforsøk noen minutter senere. Fortsatt målløst på Moss Lane.

24: Mainoo med et skuddforsøk, men han treffer ikke mål. Han skal ha vært mye involvert, og midtbanekollega (og dagens kaptein!) Dan Gore skal ha vært blant de bedre spillerne.

29: Nevnte Gore har pådratt seg et gult kort.

PAUSE. Virker som om West Ham hadde den største sjansen på slutten, men Nathan Bishop slo til med en god redning.

Her er akademikjenner Tony Parks dom over førsteomgangen:

46: Andre omgang er i gang.

46: BYTTE: United har gjort et bytte i pausen. Shola Shoretire har erstattet Charlie Savage.

46: United skal ha vært nær scoring like etter starten av andre omgang, med et skudd som gikk via en motspiller og like utenfor, men ikke helt sikkert på eksakt hvem som skjøt.

48: Björn Hardley skal ha pådratt seg et gult kort.

58: MÅL. West Ham har tatt ledelsen, og det skal ha vært Kamarai Simon-Swyer som scoret. Tyler Fredricson er kanskje den mest spennende spilleren i dette United-forsvaret, men det var han som mistet ballen før målet, ifølge lokalavisa.

60: MÅL! Omari Forson slår tilbake for United.

69: United jakter et seiersmål, og McNeill slo en inviterende ball nå som Shoretire dessverre ikke rakk frem til. Fortsatt 1-1.

78: Bishop fikk seg en smell, men kan visst fortsette.

82: United med godt spill, men avslutningen fra Isak Hansen-Aarøen skal ikke ha stått i klasse med spillet.

90+1: Vi er på overtid. Det ser ut til at dette skal ende 1-1.