U18-skuta omsider på rett kjøl

Paul McGuinness sine gutter tok i formiddag sin andre strake seier. United.no fulgte oppgjøret med liveoppdateringer.

Hans purunge mannskap har slitt tungt i Academy League den siste tiden, men med dagens seier mot Bolton, ser pilen omsider ut til å peke oppover igjen.

For etter å ha tapt fire kamper på rad, startet oppturen med 4-1-seieren mot Crewe i slutten av oktober. I dag fortsatte den fine trenden med seier borte mot Bolton, som også befinner seg nedi søla.

Den første omgangen var søvndyssende, men United tok likevel med seg ledelse til pause etter en herlig scoring signert belgieren Charni Ekangamene.

Etter hvilen hevet begge lag seg, men det var likevel United-akademiet som hadde det klare overtaket. Det kom også til syne i målprotokollen etter hvert, da en våken Jack Barmby utnyttet rot i de bakre rekker hos Bolton.

United fortsatte å pøse på i jakten på spikeren i kista, men en blanding av dårlige avslutninger og en god keeper hos vertene sørget i stedet for at de siste minuttene skulle bli spennende, ettersom Bolton reduserte i det 89. minutt.

Paul McGuinness gutter holdt imidlertid unna, og dermed har laget tatt sin andre strake seier.

KAMPENESPILLERNESCORINGENETABELLEN

_______________________________________________________________________________

Bolton U18 – Manchester United U18 1-2

42. min.: 0-1 Ekangamene52. min.: 0-2 Barmby88. min.: 1-2 Illiev

Manchester United U18: Liam Jacob, Donald Love, Tyler Blackett, Declan Dalley, Luke McCullough, Charni Ekangamene, Mats Møller Dæhli (Sam Byrne, 46.), Jack Rudge (Joe Rothwell, 46. (Ben Pearson, 78.), Gyliano Van Velzen Adnan Januzaj, Jack Barmby.

1. Kampen er i gang!

2. United får en mulighet så godt som umiddelbart, men Bolton-keeperen er våken.

4. Vertene får corner. Innsvingeren er godt slått, men United-forsvaret får ryddet unna.

5. Bolton har mye ball her i innledningen.

10. Bolton er på farten og kommer til en avslutning, men Liam Jacob redder kontrollert.

11. Rotete og temposvak åpning på denne kampen.

13. Gyliano van Velzen blir forsøkt gjennomspilt, men pasningen er altfor upresis.

17. Mats Møller Dæhli kommer til en avslutning etter klabb og babb inne i Bolton-feltet, men vertenes sisteskanse er raskt nede og redder.

20. Liam Jacob slår et Bolton-langskudd til corner.

21. Den påfølgende corneren er godt slått, og denne gangen befinner Jacob seg på bærtur i ingenmannsland. Tyler Blackett er imidlertid på plass og får ryddet unna.

22. Etter en tam start på kampen, er det vertene som har kommet best i gang i Bolton.

22. Bolton forsøker seg med nok et langskudd, men denne gangen holder Jacob ballen fast i klypene.

24. Mats Møller Dæhli er svært nære ved å sende United-akademiet i ledelsen! Nordmannen skjærer inn fra kanten, utfordrer og skyter, men ballen treffer en Bolton-fot og går et par centimetere utenfor. Den påfølgende corneren blir ryddet unna uten nevneverdige problemer.

35. Fortsatt rotete, upresist og relativt temposvakt i Bolton. Hjemmelaget med et ørlite overtak i det det gjenstår ti minutter av den første omgangen.

42. 0-1 – United-akademiet tar ledelsen! Charni Ekangamene fyrer løs fra oppmot 30 meters hold, og ballen suser ned i hjørnet. Nydelig scoring av den unge belgieren!

45. Lagene går til pause på stillingen 1-0 til Manchester United.

** Paul McGuinness foretar to spillerbytter i pausen: Rothwell og Byrne kommer inn for Rudge og Dæhli.

46. 2.omgang er i gang!

50. Gyliano van Velzen får en stor mulighet, men Bolton-burvokteren redder mesterlig. Rett i forkant måtte Liam Jacob i aksjon.

52. 0-2 – United U18 dobler ledelsen! Bolton roter i eget forsvar, og Jack Barmby er nådeløs. Først utfordrer han to mann, før han banker ballen ned i det lengste hjørnet. Fin soloprestasjon!

65. United kjører over Bolton i øyeblikket.

72. Bolton-keeperen henter frem nok en god redning.

75. Pearson erstatter en skadet Rothwell. Stillingen er fortsatt 2-0 til United.

79. United kommer til angrep på angrep, men klarer simpelthen ikke sette den berømte spikeren i kista.

82. United med ny mulighet, men den tredje scoringen lar vente på seg.

85. United har tidvis spilt meget god fotball i denne 2.omgangen!

89. 1-2 – Bolton reduserer, og dermed får vi noen spennende overtidsminutter…