U18 knuste City

Larnell Cole scoret hattrick i 6-1-seieren.

Paul McGuinness’ gutter gjorde som førstelaget forrige helg, og slo byrival Manchester City på hjemmebane. Kampen var derimot ikke like jevn, og Uniteds U18-lag ga seg ikke før stillingen var hele 6-1. United manglet flere faste spillere, men spilte veldig overbevisende mot et sterkt City-lag.

Uniteds første scoring kom etter 17 minutter. McGinty slo et dårlig innlegg mot Van Velzen, men var heldig og ballen gikk rett i mål. Scoringen kom mot spillets gang, men Uniteds forsvar var solide og stoppet bortelagets angrep gang etter gang. Utover i kampen kjempet United seg til flere sjanser, og det var fortjent at Lingard doblet ledelsen ti minutter før pause. Først headet Van Velzen ballen i tverrliggeren, før Citys keeper reddet Lingards første forsøk på returen, men engelskmannens andre forsøk gikk i mål. Like før pause økte Cole ledelsen til 3-0, på et volleyskudd som gikk via en City-forsvarer og i mål.

United fortsatte å skape sjanser etter hvilen, og både Van Velzen og Lawrence kunne økt ledelsen i åpningsminuttene. Det tok derimot ikke lang tid før Uniteds fjerde scoring var et faktum. Åtte minutter ut i omgangen mottok Cole en pasning 25 meter fra mål, tok den med seg inn i feltet og skrudde den i krysset. Etter scoringen hadde United et solid overtak og hadde mange muligheter, men måtte vente 25 minutter på neste scoring. Tom Lawrence satte inn en retur, etter å først ha blitt stoppet av keeper. Manchester City fikk et trøstemål ved Bradley Robinson fire minutter før slutt, men Cole ville strø enda mer salt i sårene, og kontret inn sitt tredje og Uniteds sjette mål like før slutt.

United: Johnstone, Massacci, McGinty, Thorpe, Fornasier, Ekangamene, Lawrence, Cole, Van Velzen (M. Keane 78), Lingard, Blackett (Barmby 60)

Ubenyttet reserve: Jacob

Kilde: ManUtd.com