U18 banket Bolton

Kaptein Matty James (bildet) scoret ett av målene da Uniteds U18-mannskap knuste Bolton 4-1 på Carrington lørdag formiddag.

Fra det øyeblikk Federico Macheda kaet inn åpningmålet etter åtte minutter, var det aldri noen tvil om i hvilken leir seieren vil havne.

Matty James fulgte opp med 2-0 etter 35 minutter, før gjestenes Chris Stoke ordnet 3-0 med et selvmål etter 56.

Bare minuttet senere reduserte Bolton ved Mooy, før innbytter Ravel Morrison fastsatte resultatet til 4-1 med en scoring kvarteret før slutt.

Vi kommer tilbake med mer fra kampen så snart det foreligger mer utfyllende opplysninger.

Manchester U 4 (2) – Bolton 1 (0)

08. min.: 1-0 Macheda

35. min.: 2-0 James

56. min.: 3-0 Stokes (s.m.)

57. min.: 3-1 Mooy

76. min.: 4-1 Morrison

United: Conor Devlin; Reece Brown (Ryan Tunnicliffe, 21.), Kenny Strickland, Oliver Gill, Joe Dudgeon; Cameron Stewart (Ravel Morrison, 69.), Davide Petrucci, Matty James, Oliver Norwood, Robert Brady (Nicky Ajose), Federico Macheda.

Uben.innb.: Scott Wootton, Evandro Brandao