Klubben vil se t

U18-laget smadret Newcastle

Stortalentet på bildet over – nei, ikke Pallister –  scoret kampens første mål da U18-laget lekte seg med Newcastle.

Uniteds U18-lag var lørdag ettermiddag i aksjon mot et annet United – Newcastle United. Begge lagene stod før kampen med fire poeng etter fire kamper i sluttspillsrunden av U18-serien (der lagene befinner seg på nivå tre etter å ha imponert få denne sesongen).

Callum Gribbin manglet med en skade, men et annet stortalent ga United ledelsen i kampens tredje minutt. Angel Gomes kunne pirke ballen inn fra kort hold etter fint forarbeid av Boonen. Boonen ordnet selv 2-0 da han headet inn et Buffonge-innlegg. Resultatet til pause var 2-1 siden Newcastle reduserte rett før pause.

Etter pause dominerte United stort. Dearnley scoret 3-1, Boonen satte inn 4-1, før Kehinde var mannen bak 5-1. Så slo Boonen til igjen, og han stod dermed med hat-trick (og hadde vel med det doblet sitt antall U18-mål denne sesongen), før Tyler Reid til slutt fastsatte sluttresultatet til 7-1.

Akademiekspert Tony Park skriver på Twitter-kontoen sin at Gomes og Buffonge var spillerne som stod mest frem for United.

United 7-1 (2-1) Newcastle

U18 Premier League, Merit Group
Aon Training Complex, 9. apr. 2016 kl. 14.00

03. min.: 1-0 Gomes
35. min.: 2-0 Boonen
39. min.: 2-1 Smith
58. min.: 3-1 Dearnley
72. min.: 4-1 Boonen
80. min.: 5-1 Kehinde
83. min.: 6-1 Boonen
90. min.: 7-1 Reid

United: George Dorrington; Tyler Reid, Tyrrell Warren, Charlie Scott, Matthew Olosunde (James Dunne, 75.); DJ Buffonge, Callum Whelan (Thomas Sang, 66.), Tosin Kehinde, Indy Boonen; Angel Gomes, Zak Dearnley
Uben.innb.: Ilias Moutha-Sebtaoui, Jake Kenyon, Kayne Diedrick-Roberts