Et av få lyspunkter mot Reading: Callum Gribbin.

U18: Hat-trick mot Liverpool

Callum Gribbin scoret alle Uniteds tre mål da de spilte uavgjort mot Liverpool lørdag ettermiddag.

Kieran McKennas gutter står nå med syv kamper på rad uten tap etter å ha spilt 3-3 mot Liverpool på Liverpool Academy.

Gjestene tok ledelsen etter bare 13 minutter da Gribbin styrte en DJ Buffonge-retur i mål.

Liverpool klarte imidlertid å snu kampen innen kort tid, takket være to kjappe mål av Rhian Brewster og Gien McAuley, før Gribbin utlignet til 2-2 syv minutter før pause.

Yan Dhanda sendte Liverpool i føringen etter 54 minutter med en strålende avslutning.

To strafferedninger fra United-målvakt Ilias Moutha-Sebtaoui i hver omgang holdt imidlertid United inne i kampen.

Med minutter igjen av kampen utlignet Gribbin på straffespark og sørget for ett poeng mot erkerivalen fra Merseyside.

United ligger nå på andreplass på tabellen, med tre poeng foran Liverpool og ett poeng bak Manchester City. De to lagene hahr henholdsvis én og to kamper færre spilt.

U18-laget møter Derby County på The Cliff neste lørdag klokken 13.

Liverpool 3-3 (2-2) United

U18 Premier League
Liverpool Academy, 19.11.2016, 13:00

12. min.: 0-1 Gribbin
16. min.: 1-1 Brewster
19. min.: 2-1 McAuley
38. min.: 2-2 Gribbin
54. min: 3-2 Dhanda
88. min: Gribbin (str.)

United: Moutah-Sebtaoui; Tanner, Kenyon, Warren, O’Connor; Whelan, Boonen, Buffonge (Hamilton 45’), Gomes; Burkart (Chong 52’), Gribbin. Subs not used: Dunne, Fojticek, Bohui.

Liverpool: Atherton; Shariff, Owens, Parker, Johnston; Coyle, Camacho, Masterson, McAuley; Brewster, Dhanda. Subs: Adekanye, Caan, Lewis, Hunter.