U18: Tapte med ti mann

I en svært hendelsesrik kamp med seks mål og ett rødt kort gikk United på sitt fjerde strake tap.

Etter at Paul McGuinness og hans unggutter leverte en svært solid høstsesong forventningene tatt i betraktning, har 2014 så langt vært et vanskelig år for U18-laget. Riktignok vant de den første ligakampen etter nyttår og tok seg videre i FA Youth Cup, men siden 25. januar har laget gått på tre strake tap.

Bedre ble det ikke etter lørdagens kamp mot Blackburn. Etter å ha ligget under 0-2 til pause, fikk United en strålende start på andreomgangen da Marcus Rashford reduserte for hjemmelaget etter katastrofalt forsvarsspill i Blackburn-boksen, noe som også var startskuddet for en timinuttersperiode med tre mål og ett rødt kort.

Les fullstendig LIVE-referat nedenfor!

Like etter ble nemlig Callum Evans utvist etter to røde, før vondt ble verre da Blackburn la på til 3-1. Med kun ti mann på banen virker imidlertid United friskere enn da de var fulltallige, og Sean Goss prikket inn et håp med sin 2-3 scoring.

En desperat jakt på utlikning ga imidlertid ikke resultater, og på overtid fastsatte Blackburn sluttresultatet til 2-4 i det som var en svært actionfylt junioraffære.

Tapet betyr at United gikk på sitt fjerde tap på rad, og målet om å ta seg til semifinalen (de to øverste lagene i ligaen går videre) ser ut til å svinne hen.

 Spillerstatistikk     Tabellen     Kamper og resultater

United 2-4 (0-2) Blackburn

28. min.: 0-1 Joel
44. min.: 0-2 Cham
49. min.: 1-2 Rashford
55. min.: 1-3 Wall
58. min.: 2-3 Goss
90+2 min.: 2-4 Joel

Sted og tid: Aon Training Complex, Manchester; 8. feb. 2014, kl. 12.00
Turnering: Barclays U18 Premier League

United: Joel Pereira, Callum Evans, Ben Barber, Ryan McConnell, Cameron Borthwick- Jackson, Sean Goss, Joe Riley (Ruairi Croskery 73), Matt Willock, Demetri Mitchell, Devonte Redmond, Marcus Rashford (Alex Tuanzebe 73).

Innbyttere: Dean Henderson, Nicholas Ioannou, Scott McTominay.

LIVE

1: Kampen er i gang.
7: Første nesten-sjanse går til Blackburn. Ingen som får hårtust på frisparket.
17: Mitchell med frisparkforsøk fra 16 meter. Rett i muren.
18: United farlig frempå igjen. Nok en gang er det Mitchell, men spissen kommer ikke på innlegget.
24: Ikke vært allverden action så langt. Akkurat som mot City forrige helg er det elendige spilleforhold på Carrington med mye vind.
26: Greit frisparkforsøk fra Blackburn, men Pereira har ingen problemer.
29: MÅL! 0-1! Blackburn tar ledelsen på et frispark fra 16 meter som plasseres i lengste kryss.
32: Ny god sjanse til Blackburn, men Pereira varter opp med en god parade.
44: MÅL! 0-2! Full forvirring når et langskudd tilsynelatende går i stolpen før returen settes i mål, noe som ville vært offside. Det viser seg imidlertid at ballen faktisk var i mål før returen ble satt. United i trøbbel nå.

PAUSE: United har i grunn hengt godt med spillemessig, men har ikke hatt én eneste skikkelig målsjanse. Blackburn på sin side har vært hakket hvassere og definitivt dødelig effektive.

46: Andreomgang og Uniteds jakt på en opphenting er i gang.
49: MÅL! 1-2! Akkurat det United trengte! Blackburn somler noe voldsomt i egen 16-meter når de spiller en serie med håpløse pasninger frem og tilbake. Til slutt ender ballen hos en måpende Rashford som enkelt kan trille ballen i mål fra et par meter.
50: Først er Blackburn farlig frempå, før United og Mitchell kontrer. Avslutningen reddes.
53: RØDT KORT! Og der ble det vanskelig igjen. Evans får sitt andre gule når han river feller Blackburn-spissen som stormer mot mål.
55: MÅL! 1-3! United lider i forsvar og klarer ikke å stoppe Blackburn som «fighter» seg inn i 16-meteren hvor 3-1 målet settes inn.
56: Farlig skuddforsøk av Redmond.
59: MÅL! 2-3! Goss får muligheten fra 16-17 meter og sikter mot venstre hjørnet med innsiden. Keeper er på ballen, men ballen glipper ut av hendene hans og triller i mål. Tre mål og ett rødt kort på ti minutter!
69: Større tempo på angrepsspillet til United nå.
71: Mitchell rekker akkurat ikke ballen foran nesa på Blackburn-keeperen.
72: Goss får kjempetreff fra skrått hold, men keeper får slått ballen unna.
73: Croskery og Tuanzebe inn for Riley og Rashford. Tuanzebe debuterer.
83: Igjen roter Blackburn det til i egen målgård med et elendig tilbakespill. Croskerys taklingsforsøk i å rekke ballen lykkes, men «skuddet» går utenfor.
86: United jager desperat utlikning. Kan de klare det? De har uansett spilt bedre med ti mann enn med elleve.
90+2: MÅL! 2-4! Der er det over. Blackburn skjærer inn i boksen og dreper kampen på overtid.

SLUTT: Det virket ikke som United våknet skikkelig før de ble redusert til ti mann, og til tross for enorm innsats i andreomgang går U18-laget på sitt fjerde strake tap.