Tv-kampene ennå ikke klare

Sky, Setanta og Premier League er fortsatt ikke blitt enige om hvilke kamper som skal vises på britisk tv i løpet av høsten.

Før de tre partene har signert en avtale seg imellom, vil det herske uvisshet rundt avviklingen av Premier League-rundene frem til og med november. Kampene som blir plukket ut for tv-overføring vil få ny dato og/eller klokkeslett, noe som naturlig nok vil berøre alle som har planer om å se dem "live".

Etter planen skulle det reviderte kampoppsettet blitt offentliggjort fredag 4. juli, men siste melding fra de impliserte partene lyder nå på at det i stedet vil foreligge "i løpet av uke 28" – altså den inneværende.

Så snart det slippes vil vi legge det oppdaterte programmet ut som nyhetssak her på united. I tillegg vil terminlisten selvsagt bli oppdatert.

Sommerens treningskamper

Når det gjelder sommerens treningskamper, er det klart at SportN, Viasat Sport 2 og TV 2 Sport (Danmark) vil sende de tre kampene fra Sør-Afrika – mot Kaizer Chiefs den 19. juli, mot Orlando Pirates den 22., og mot vinneren av møtet mellom de to Soweto-klubbene den 26. juli.

Hvorvidt det vil bli overføring av Ole Gunnar Solskjærs testimonialkamp mot Espanyol den 2. august, foreligger det så langt ingen opplysninger om.