Turners rørende melding til sjefen: – Kan ikke få takket deg nok

Søndag ettermiddag spilles det som på mange måter kommer til å bli en minneverdig kamp for Uniteds kvinnelag, når Leicester gjester Leigh Sports Village.

Ikke bare ligger det en FA-cupkvartfinale i potten, oppgjøret kan også vise seg å bli det siste for Casey Stoney som United-trener, dersom det skulle ende med tap for de rødkledde.

Tidligere denne uken kom den overraskende nyheten om at 39-åringen gir seg i klubben etter sesongen. Engelske medier har gitt manglende treningsfasiliteter deler av skylden for avgangen.

Les også: (+) «Hvordan i alle dager havnet vi her?»

Avgangen skal også ha kommet brått på spillergruppen, der flere har spilt under Stoney siden kvinnelaget ble startet opp igjen i 2018.

Blant dem stopperkjempe Millie Turner, som har vært en viktig brikke for et United som har fulgt opp opprykket fra Championship med to strake, solide fjerdeplasser.

Turner har nå skrevet en rørende avskjedsmelding til sjefen.

– En spesiell kamp av mange grunner i morgen, begynner 24-åringen i meldingen, som er lagt ut på hennes Twitter-profil.

VINKER FARVEL: Når Uniteds sesong tar slutt, gjør også Casey Stoneys tid i klubben det samme.

– Casey, du har vært drivkraften og lederen til dette laget. Jeg kan ikke få takket deg nok for alt du har gjort for meg. Måten du trodde på meg, måten du har latt meg uttrykke meg som person, og som den spilleren jeg er.

Turner takker Stoney for de gode årene på banen, men skriver at hun er aller mest takknemlig for hvordan sjefen er som person.

– Jeg har lært så mye av deg, og jeg er så takknemlig over å ha jobbet med deg de siste tre årene. De har utvilsomt vært noen av beste i livet mitt. Du er den utroligste mentor, trener og leder, men viktigst av alt, er du den mest fantastiske spilleren jeg noen gang har hatt æren av å spille for.

Til slutt lover forsvareren at Stoneys ånd vil leve videre i Manchester.

– Jeg snakker for alle når jeg sier at vi alltid vil kjempe for deg og det du trodde på, og vi kommer til å gjøre alt for å gjøre deg stolt, sier Turner og avslutter:

– Takk, Case, fra bunnen av mitt hjerte.