Treningsstudio i telt og ti minutter til nærmeste toalett

Daily Mail omtaler noen av treningsforholdene som skal ha frustrert Casey Stoney.

Onsdag kom den overraskende nyheten om at Casey Stoney gir seg som hovedtrener for Uniteds kvinnelag.

Blant mediene som har skrevet om avgangen, virker det som om frustrasjon over dårlige treningsforhold er en del av grunnen til at 38-åringen slutter i jobben etter sesongen.

BAKGRUNN: Casey Stoney gir seg som trener for kvinnelaget

Disse forholdene har Daily Mail nå tatt for seg i en egen sak.

United-kvinnene har hatt treningshverdag på Carrington, der også herrene trener, siden begynnelsen av året.

Daily Mail skriver at spillerne i begynnelsen ikke hadde tilgang til dusj mellom treninger og måltider, før midlertidige dusjer skal ha blitt installert. Avisen skriver videre at toalettfasilitetene er ti minutter gange unna treningsbanen, mens treningsstudioet skal befinne seg i teltliknende fasiliteter.

Kvinnelaget skal ha blitt lovet oppgraderinger av fotballdirektør John Murtough, men disse har visstnok latt vente på seg.

MISFORNØYD MED BANEFORHOLDENE: Leah Galton og lagkameratene spiller sine hjemmekamper på Leigh Sports Village.

Kvinnelaget skal også ha klaget på baneforholdene på Leigh Sports Village, der både de og ungdomslagene til United spiller sine kamper. United-kvinnene skal ha følt at baneforholdene har vært skyld i en del av skadene laget har pådratt seg denne sesongen.

I tillegg skal Stoney og hennes lag latt seg frustrere over usikkerheten rundt om, og eventuelt når, de vil bli flyttet til Carrington på permanent basis.

Ifølge Daily Mail skal United ha forklart deler av komplikasjonene med coronapandemien.

– Klubben har måttet tilpasse seg for å være så fleksibel som mulig når det gjelder bruken av ATC (Aon Training Complex) og andre arrangementer. Vi erkjenner at dette til tider har påvirket kvinnelaget.

United sier videre at de jobber med midlertidige investeringer for å forbedre situasjonen for kvinnelaget. Videre lover klubben at målet er et treningsfelt med plass til både herrene og kvinnene.

– Intensjonen er på sikt en integrert tilnærming til treningsfeltet, som inkluderer herrelaget, kvinnelaget og akademiet.