To døgn med billettsalg – dette er de mest populære kampene

Torsdag kom terminlisten, og samme dag startet Supporterklubben salget av turer og billetter til alle hjemmekamper i ligaen denne sesongen.

I løpet av de første 24 timene ble det solgt cirka 3500 billetter, noe som er 40 prosent av billettene som ble lagt ut for salg.

– Vi var forberedt på stor interesse, men dette overgikk også våre forventninger, sier reiseansvarlig Jørgen Rangnes.

MEDLEMSTILBUD: Her kan du alle kamper, lese mer om turer og billetter og gjøre bestillinger.

To kamper fortsatt ikke i salg

Hjemmekampene mot Brentford og Chelsea åpnes først for salg senere, da disse per nå kolliderer med ligacupfinalen og FA-cuprunde og derfor kommer til å flyttes hvis ett av lagene er med i en av disse cupene når vi er kommet så langt.

To kamper allerede utsolgt

Det var en søkeperiode på to timer til hjemmekampene mot Liverpool og City, og Supporterklubben fikk inn cirka 700 søknader til 500 plasser på begge kampene. Disse er altså utsolgt.

Det er spesielt kampene før VM-pausen i november som selger mye nå i starten, og de neste kampene som ligger an til å bli utsolgt er hjemmekampene mot Arsenal og Leeds i september.

Fredag var det cirka 100 billetter igjen til begge disse kampene.

Svarer fortløpende på spørsmål

Vi har forresten også fått inn mange kommentarer til bestillingene deres. Vi jobber oss fortløpende gjennom disse, men ber om noe tålmodighet. Vi jobber oss gjennom bestillingene, men prioriterte de aller første kampene først.

Tematurene er klare

Supporterklubben understreker også at hjemmekampen mot Southampton i mars blir en såkalt «jentetur», der det blir jenter som reiseledere og et eget opplegg for cirka 30 jenter. Hjemmekampen mot Aston Villa i april blir en «juniortur», med eget opplegg for de yngste som er med.

Vi minner også om at vi fra denne sesongen har sesongkort-mulighet på handikap-tribunen. Sjekk turprogrammet om hva som er ledig, og kontakt så per@united.no hvis dette passer deg.

Slik er topplista over solgte kamper

Ett døgn etter at salget startet var det disse kampene som var mest populære:

1. Liverpool og City – begge utsolgt
3. Arsenal (i september)
4. Leeds (i september)
5. Newcastle (i oktober)
6. Brighton (ligaåpningen i august)
7. Tottenham (i oktober)
8. Leicester (i februar)
9. Aston Villa (i april)

MEDLEMSTILBUD: Her kan du alle kamper, lese mer om turer og billetter og gjøre bestillinger.

Viktig påminnelse

Ligaåpningen hjemme mot Brighton er allerede bekreftet med avspark søndag 7. august 15.00 skandinavisk tid, men vær oppmerksom på at flere av høstens kamper kommer til å bli flyttet fra lørdagen, enten på grunn av TV-overføring eller fordi United også i høst skal spille seks Europa League-kamper på torsdager. Det betyr at påfølgende ligakamp vil flyttes til enten søndag eller mandag.

Her kan du lese mer om når Premier League sånn cirka kommer til å offentliggjøre de bekreftede tidspunktene på hver kamp.

Mer om turer og billetter: