Når annonseres TV-kampene?

I dag, torsdag 16. juni, kom terminlista til den kommende Premier League-sesongen.

Dermed har vi de foreløpige datoene for Uniteds ligakamper.

Så er det jo slik at mange av de kampene kommer til å få nye datoer.

Noen av kampene får nye datoer fordi United spiller Europa League-fotball på en del torsdager denne sesongen, noe som betyr at det ikke blir kamp lørdagen etterpå, og at de aktuelle lørdagskampene flyttes til søndager og i noen tilfeller mandager. Andre kamper kan flyttes på grunn av kollisjoner – og de siste årene så har utbrudd av coronaviruset i lagenes tropper også vært en faktor å regne med i denne sammenhengen, selv om det forhåpentligvis ikke blir et like stort problem i 2022/23-sesongen.

I tillegg flyttes også kamper av TV-selskapene, og mange venter nok med å bestille turer til TV-kampene er bekreftet for de aktuelle rundene.

Den foreløpige terminlista:

Manchester United v Southampton - Premier League

Premier League bekreftet onsdag de foreløpige datoene for disse TV-endringene, men vi må advare om at det noen ganger somles med dette, og at det slettes ikke er sikkert at det blir annonsert innen disse datoene likevel.

Vanligvis er det uansett ikke snakk om så lenge etterpå, så det er uansett noe som gjør det hele litt enklere å forholde seg til:

Kampene i august/september: 5. juli (første ligarunde ser alt ut til å være oppsatt, så der gjøres det trolig ikke endringer).

Kampene i oktober: 29. juli.

Kampene i november: 13. september.

Kampene i desember/januar: 11. oktober.

Kampene i februar: 6. desember.

Kampene i mars: 25. januar.

Kampene i april: 21. februar.

Kamp nummer 35: 23. mars.

Kamp nummer 36: 30. mars.

Kamp nummer 37: 7. april.

Kamp nummer 38: Etter kamp 37 (dette innebærer neppe flytting av kamptidspunkter, så i dette tilfellet er det kun snakk om en endring som påvirker TV-seerne).