Slik gikk det i fredagens landskamper.

Her kan dere lese om hvordan det gikk i alle kveldens landskamper.

Vi fulgte også kampene LIVE her.

Argentina 2-0 Italia

Marcos RojoSergio Romero og Matteo Darmian ble alle sittende på benken hele kampen.

Argentina vant 2-0, og Romero-rival Willy Caballero holdt altså nullen.

Kampen ble spilt på Etihad Stadium.

Nederland 0-1 England

Det var ingen stor fotballkamp i Amsterdam, men England gikk til slutt seirende ut av kampen.

Jesse Lingard ble matchvinner etter en finfin lav avslutning fra rett utenfor sekstenmeteren. Både han og Rashford ble av Englands sponsor nevnt blant de tre spillerne en kunne stemme på som banens beste (Sterling var den tredje), og begge er nok garantert med på flyet i sommer. Rashford ble snytt for et straffespark da han var i ferd med å runde keeper for å score.

Lingards mål var hans første landslagsmål. Både han og Rashford ble for øvrig byttet ut i det 68. minutt.

Ashley Young kom innpå i det 71. minutt, og gjorde en grei figur, mens Timothy Fosu-Mensah ble sittende på benken hele oppgjøret.

Tyskland 1-1 Spania

David de Gea spilte hele kampen for Spania da de spilte uavgjort 1-1 mot Tyskland.

Spania tok ledelsen, før De Gea ikke hadde særlig stor mulighet til å redde en suser fra Thomas Müller.

Senere virker det, i alle fall om vi skal tro tweeten under, som om at United-keeperen gjorde en god innsats.

Skottland 0-1 Costa Rica

Scott McTominay fikk sin landslagsdebut da Skottland spilte en dårlig kamp mot Costa Rica.

Han ble byttet ut etter 58 minutter. Rapportene vi har sett om han har vært gode, og han virker å ha vært den beste skotske midtbanespilleren i denne kampen. Det mener i alle fall det skotske sportsnettstedet Talkingbaws, som gir McTominay karakteren 6.

Serbia 1-2 Marokko

Det ble en skuffende kamp for Serbia denne fredagskvelden. De tapte 1-2 mot Marokko.

Nemanja Matic ble byttet ut i det 68. minutt – det virker ikke som om det byttet kom på grunn av noen skade.

Kampen ble spilt i Torino.

Frankrike 2-3 Colombia

Frankrike startet uten både Paul Pogba og Anthony Martial, men så lenge fryktelig gode ut mot Colombia.

Mål fra Giroud og Lemar sendte dem opp i en 2-0-ledelse, før Muriel reduserte rett etterpå.

Da Pogba kom inn i det 65. minutt, så hadde Colombia utlignet til 2-2 (ved ex-red Falcao!) mot et fransk lag som var blekt etter pause. Pogba var ikke spesielt imponerende i innhoppet sitt – men til hans forsvar var det jo veldig få franskmenn som var det etter pause. Frankrike hadde sluknet såpass at Colombia til og med klarte å sikre seg et vinnermål på straffe.

Martial kom aldri på banen.

Tyrkia 1-0 Irland

Kieran O’Hara ble sittende hele kampen på benken, og dermed måtte landslagsdebuten vente.

Irish Mirror mente i forkant at vår mann burde få sin A-landslagsdebut, men vi får håpe han får den senere.

U21: Portugal 7-0 Liechtenstein

Joel Pereira spilte hele kampen for Portugals U21-landslag mot Liechtenstein.

Sannsynligvis hadde han en heller rolig dag på jobb, for det endte 7-0 til portugiserne.

Portugals U21-landslag kjemper en jevn og tett kamp med U21-lagene til Romania og Bosnia-Hercegovina om en plass i U21-EM.

U21: Bosnia-Hercegovina 1-0 Wales

Regan Poole får rett og slett ikke spilletid mer for Northampton Town, selv om han gjorde en ganske OK innsats der tidligere i sesongen.

For Wales’ U21-landslag får han uansett spille, og han spilte hele kampen da waliserne tapte 0-1 på bortebane mot Bosnia-Hercegovina fredag ettermiddag.

Poole spilte tilsynelatende på den sentrale midtbanen.

Wales har nå et ganske dårlig utgangspunkt i U21-EM-kvalifiseringen, men har fortsatt fire kamper igjen de kan snu dette på.

Vi kommer til å følge kveldens A-landskamper i en egen livesak. Se her hvilke kamper som spilles i kveld.