Over 20 000 underskrifter: Krever at TV 2 senker prisene

Supporterklubben går sammen med Liverpools supporterklubb og hele Supporterunionen for å markere sin motstand mot de nye prisene til TV 2 for å se Premier League.

Superligaen-ideene til United var ille.

Det fikk supporterne stanset.

Hvis man ser på antall tilbakemeldinger direkte til Supporterklubben, og misnøyen i våre kanaler i sosiale medier så var den siste prisøkningen til TV 2 for å se Premier League på neste sesong bortimot like ille.

LES OGSÅ: Nå øker prisene enda mer

– Vi er bekymret

Nå har alle supporterklubbene i Norge gått sammen om et krav til TV 2. Prisene må ned. En underskriftskampanje er igangsatt.

– TV2 lanserte for noen uker siden en ny totalpakke for fotball på TV for kommende sesong. Prisene øker med kr 200,- i det de mener er tidenes fotballpakke, sier daglig leder i Supporterklubben, Bernt Hjørnevik.

– Dette tilsvarer imidlertid en økning på nesten 30 %. Vi ser med bekymring på prisøkningen slik den er presentert og at TV 2 gjemmer seg bak prisøkningen med å tilby «alt». På få år er prisene økt med over 150% !!!

– Ja, rettigheter er dyre, det vet vi alle – men mange vil oppleve at det å måtte betale ca. kr. 10 000,- i året for å se sitt favorittlag blir for mye. På sikt vi det også kunne medføre mindre interesse for ett produkt som flere vil ha – og for mange betyr dette at man vil ty til andre muligheter for å få sett sitt lag, fortsetter han.

– Som United-supportere får vi sett stort sett alt – men det er viktig for oss også å stå bak en slik kampanje sammen med Supporterunionen som representanter for britisk fotball.

– Vi tror at majoriteten av fotballinteresserte i Norge primært ønsker å se sine lag i Premier League. Ønsket gjennom denne underskriftskampanjen er at TV2 skal se på prissettingen igjen og finne rom og muligheter for at man kan tilby eksplisitt et eget Premier League-abonnement til en rimeligere pris, sier Bernt Hjørnevik på vegne av Supporterklubben.

Du kan skrive under på oppropet her.

Pressemelding fra Supporterunionen

Supporterunionen, som representerer alle norske supporterklubber, skriver følgende i en pressemelding.


Supporterunionen for Britisk Fotball har opplevd et voldsomt trykk og stor misnøye blant mange supportere etter at TV2 offentliggjorde sine abonnementspriser for den kommende Premier League-sesongen.

På lineær TV har prisen økt med 157% de siste årene:
1.3.2016: 100 kroner fra 349,- til 449,-

1.10.2019: 50 kroner til 499,-
1.11.2020: 200 kroner til 699,-
1.8.2021: 200 kroner til 899,-

I tillegg øker prisen på Sumo strømmetjeneste fra kr 519,- til kr 669,-.

Vi har vært i dialog med ledelsen i flere av supporterklubbene om hva vi som paraplyorganisasjon kan gjøre i denne situasjonen. Vi har derfor bestemt oss for å starte underskriftskampanje med krav om at TV2 reverserer beslutningen om å lage et nytt produkt som fordyrer abonnementet og at man isteden beholder dagens priser for kommende sesong. Fotball skal være for alle. Enough is enough!

Mvh
Supporterunionen for Britisk Fotball

Du kan skrive under på oppropet her.