Storseier i målkalas

United XI kjørte over Market Drayton Town og vant 6-2. Federico Macheda (bildet) scoret ett av målene.

United stilte med et lag sammensatt av juniorer og reservelagsspillere da de møtte Evo-Stik Division One South-klubben Market Drayton Town onsdag kveld.

Det var aldri noen tvil om at bortelaget kom til å ta seieren. Etter å ha hatt overtaket helt fra start scoret Ryan Tunnicliffe kampens første mål etter 14 minutter. Midtbanespilleren ble spilt fri av Bebe, og fra spiss vinkel satte han ballen i mål. Bebe fikk muligheten selv 20 minutter senere, men skjøt rett på keeper da han ble spilt alene gjennom av Davide Petrucci. Men han fikk sin revansje drøye fem minutter senere. Joshua King slo et perfekt innlegg mot bakre stolpe, hvor portugiseren, som har imponert i førstelagets treningskamper denne sommeren, headet inn 2-0-scoringen. Like etterpå ble ledelsen økt igjen da Petrucci driblet seg forbi to mann og scoret med et lavt skudd fra hjørnet av 16-meteren.

Det tok ikke lang tid av andre omgang før United fortsatte målfesten. En annen spiller som har imponert i førstelagets treningskamper, Jesse Lingard, fikk ballen 18 meter fra mål og keeperen var sjanseløs på det velplasserte skuddet. Etter 55 minutter fikk hjemmelaget et straffespark de aldri skulle hatt. En Drayton-spiller gled i Uniteds 16-meteren, men dommeren pekte på straffemerket. Straffen ble enkelt scoret på av Ryan.

United lot seg imidlertid ikke knekke. Bare fem minutter senere scoret Lingard sitt andre for dagen alene med keeper. 70 minutter ut i kampen, fikk også Federico Macheda sin scoring. Med en god vending skaffet han seg rom åtte meter fra mål og økte ledelsen til 6-1. Et kvarter før slutt fikk Market Drayton en ny trøstescoring etter elendig forsvarsspill.

Neste kamp for United XI er mot Scunthorpe på fredag.

Market Drayton Town (2-6) United XI

10. min.: 0-1 Tunnicliffe39. min.: 0-2 Bebe41. min.: 0-3 Petrucci48. min.: 0-4 Lingard55. min.: 1-4 Ryan (str.)60. min.: 1-5 Lingard70. min.: 1-6 Macheda76. min.: 2-6 Rogers

United: Sam Johnstone, Marnick Vermijl (Gladstony 81), Frederic Veseli (Agnaldo 81), Scott Wootton, Robbie Brady; Bebe, Davide Petrucci, Ryan Tunnicliffe, Jesse Lingard; Joshua King (Tyler Blackett 67), Federico Macheda

Ubenyttede reserver: Pierluigi Gollini, Jack Barmby, Gyliano van Velzen

1: Kampen er i gang

10: Bebe med et godt skudd, men keeper redder.

14: 1-0 til United! Ryan Tunnicliffe scorer fra spiss vinkel etter godt forarbeid av Bebe.

33: Petrucci sender Bebe gjennom alene med keeper med en strålende pasning, men portugiserens skudd går rett på keeper.

39: 2-0 til United! Joshua King slår et herlig innlegg mot bakre stolpe, og der står Bebe og h4 ballen i mål.

41: 3-0! Petrucci dribler seg forbi to motspillere på hjørnet av 16-meteren og scorer med et lavt og hardt skudd.

Pause.

Kampen er i gang igjen.

48: 4-0! Denne gangen er det Lingard som tegner seg på scoringslisten med et velplassert skudd fra 18 meter.

55: Hjemmelaget reduserer til 4-1. En Drayton-spiller glir i feltet, men dommeren dømmer likevel straffe. Den settes sikkert i mål av Ryan.

60: 5-1! Petrucci spiller en perfekt ball gjennom til Lingard som scorer alene mot keeper.

67: Blackett kommer inn for King

70: 6-1! Macheda gjør en vending åtte meter fra mål og scorer.

76: Svakt forsvarsspill gjør at Market Drayton reduserer til 6-2. Keeper Sam Johnstone er rasende på forsvaret.