Storseier og null for Rojo

Marcos Rojo spilte i natt sin første 90 minutter på 14 måneder.

26. juni 2018, fotball-VM, Nigeria – Argentina 1-2.

Det var forrige gang Marcos Rojo spilte 90 minutter i en tellende fotballkamp, altså hele 14 måneder siden.

Forrige sesong var han nemlig bare på banen fem ganger totalt for United, men aldri i en hel kamp. Etter at Ole Gunnar Solskjær overtok United fikk han til sammen 108 minutter med spilletid.

Men i natt ble det altså 90 minutter som venstre stopper da Argentina slo Mexico hele 4-0.

I Lionel Messis fravær (suspendert) ble Inter-spiss Lautaro Martinez kampens store spiller med tre scoringer, mens Leandro Paredes satte ett fra straffemerket. Alle målene i 4-0-seieren ble scoret i løpet av kampens første 39 minutter.

De første karakteristikkene united.no fant fra kampen ga også Rojo brukbare tilbakemeldinger på prestasjonen.

Kanskje ikke så rart siden Mexico kun fikk registrert én eneste avslutning på mål.

Så er spørsmålet hvor mye spilletid det blir på Rojo i United utover, men han var på benken mot Southampton, trolig da som et alternativ på backplass, og med kamper mot Astana og Rochdale fremover så var det kanskje ikke så dumt med 90 minutter i nattas kamp.