Turkey v Wales - UEFA Euro 2020: Group A

James & co kjemper om gruppeseieren

Med Italia som motstander i siste kamp, så var det liten tvil om at Wales kunne trenge en seier mot Tyrkia – og det fikk de.

Det ble ett mål i hver omgang for waliserne, og ingen baklengsmål, og dermed vant de 2-0 mot Tyrkia, og kan nok gjøre seg klare til åttendedelsfinale selv om det skulle bli tap mot Italia.

Daniel James spilte så godt som hele kampen (byttet ut like før slutt), mens Dylan Levitt var ubenyttet innbytter igjen.

SKAPTE TRØBBEL FOR TYRKIA: Daniel James, som spilte en god førsteomgang.

På tredje forsøk gikk det

Wales var det beste laget i den første omgangen, og skapte de fleste store sjansene, selv om Tyrkia også var farlig frempå ved noen anledninger.

Daniel James skapte igjen trøbbel for motstander med sitt høye tempo, og han slo noen innlegg som førte til farlige situasjoner, og noen som kunne ført til farlige situasjoner.

Aaron Ramsey hadde flere av de største sjansene for Rob Pages lag, lenge uten å klare å utnytte mulighetene, men i det 42. minutt utnyttet han et uoppmerksomt tyrkisk forsvar da han kom på et dypt løp, mottok ballen, og satte ballen i mål bak den tyrkiske målvakten.

Det var tredje gangen han hadde blitt spilt gjennom av Gareth Bale, og endelig lå ballen i nettet.

Fryktelig Bale-bom

Starten av andreomgangen var ganske jevnspilt, og Ramsey kom seg til nok en god mulighet uten å få doblet ledelsen, men den største sjansen kom fra straffemerket.

Gareth Bale ble lagt i bakken, og satte selv straffesparket høyt over mål.

Dermed hadde Wales fortsatt bare en ettmålsledelse.

JAMES: Bildet er tatt i førsteomgangen, men det kunne nok like godt vært tatt etter Bales straffebom.

James byttet ut, Wales doblet ledelsen

James hadde et skuddforsøk med 12 minutter igjen av ordinær tid, men uten å treffe skikkelig, og slet generelt mer i andreomgangen enn i den første, hvor han som nevnt var god.

Han ble byttet ut noen sekunder før slutt da Wales bare skulle forsvare seg inn til en 1-0-seier – og på overtid av overtiden doblet Connor Roberts til 2-0.

Dermed har Wales fire poeng etter to kamper, og er på god vei mot avansement før den siste kampen mot Italia.

Siste kampen i gruppespillet blir mot Italia, som senere onsdag vant 3-0 mot Sveits, og med det sørget for at det blir svært vanskelig for Sveits å gå forbi Wales. Mye tyder på at det blir topp to-plassering på Wales – og med seier mot Italia i siste kamp så tar de faktisk gruppeseieren også.