Står han i veien for Lindelöf?

Phil Jones’ gode form skal angivelig ha gitt Mourinho kalde føtter.

Spekulasjonene går høyt og lavt rundt hvorvidt United kommer til å signere Benficas svenske midtstopper Victor Lindelöf.

Mer om hvilke kvaliteter han kan tilby, kan du lese her.

Denne torsdagen er intet unntak. Portugisiske Á Bola melder at Benfica ikke er klar over at United angivelig har trukket seg fra det de hevder var en klar avtale.

Portugisiske medier har flere ganger meldt at overgangen har vært så godt som i boks.

Daily Record (Via Talksport) melder i dag at Manchester United kommer til å signere både høyreback Nelson Semedo OG Victor Lindelöf i løpet av de kommende dagene.

-Vil satse på de han har

Ifølge Daily Mail, har imidlertid Mourinho latt seg overbevise av Phil Jones, en spiller han hadde avskrevet tidligere i
år. Overgangsavtaler kan også gjøres langt frem i tid, så Mails forklaring er ikke helt motstridende med det som meldes i portugisiske aviser.

topp3
TOPP 3: Phil Jones er ifølge United.nos lesere den som har spilt tredje best av samtlige denne sesongen.

De «erfarer», som det ofte heter når aviser har fått informasjon fra en anonym kilde, at Mourinho er svært imponert over det Jones har vist.

«Mourinho føler at Jones er raskere, sterkere, skarpere og friskere» skriver de, om mannen som de siste år stort sett har blitt skadet i prosessen med å komme tilbake fra skade.

LES OGSÅ: Ikke mer playstation

Han skal angivelig også være godt likt av trenerteamet, og får regelmessig skryt av både de og Mourinho for innsatsen han legger ned på Carrington.

Ubeseiret

rojo55
UBSEIRET: I tospann med Phil Jones har ikke Marcos Rojo tapt en eneste fotballkamp denne sesongen.

At Jones har vært strålende, har både Daily Mail og José Mourinho helt rett i. Siden han ble hasteinnkalt til et oppgjør mot Swansea i begynnelsen forrige måned, da United brøt en svak resultatrekke i Wales med en overbevisende seier, var han strålende i tospann med Rojo.

Siden da har United ikke tapt en eneste fotballkamp i noen turneringer.

Det er imidlertid ikke snakk om at Lindelöf overgangen nå er totalt ute av bildet, skriver Daily Mail.

«Det virker som om vinden har snudd, så mye at Mourinho har lagt overgangen til Lindelöf, Jones’ potensielle erstatter, på is».

Overgangsvinduet åpner som kjent 1. januar, altså i skrivende stund om to dager. Denne overgangssagaen får dermed ikke sin (midlertidige) slutt før i løpet av den neste måneden.

Hva mener du? Bør vi signere en ny stopper i januar, eller er du overbevist av Jones gode spill? Del gjerne din mening i kommentarfeltet under!