Manchester United v Everton - FA Youth Cup

Spissene herjet – så raknet det fullstendig for juniorene

U18-laget hadde én fot i semifinalen, men rotet bort 2-0-ledelsen og snublet ut av Premier League-cupen etter en 2-3-kollaps mot Chelsea.

Dermed ble det «bare» avansement i én av to turneringer for mannskapet til Travis Binnion denne uka.

Onsdag tok United seg videre i prestisjetunge FA Youth Cup, og i godt over én time var juniorlaget også på vei til semifinalen i Premier Legaue-cupen.

Spissene Alejandro Garnacho og Manni Norkett sørget for en sterk 2-0-ledelse mot et talentfullt Chelsea-lag, men med tre baklengsmål på drøye 20 minutter røk United ut av turneringen.

Oppgjøret i London inneholdt scoringer, store sjanser og stolpetreff til begge lag.

Spanjolene Garnacho og Marc Jurado ble begge hindret av metallet, før sistnevnte sendte United i ledelsen.

Dan Gore spilte ballen inn foran mål, der Garnacho var sikker som banken.

Chelsea hadde også sine sjanser før hvilen. Tom Wooster hadde en kjemperedning på en heading fra kort hold, og Jude Soonsup-Bell, som debuterte for førstelaget i desember, traff stolpen.

Hjemmelaget hadde med andre ord avsluttet førsteomgangen best, men like etter at lagene hadde byttet side, doblet United ledelsen.

Manni Norkett ble felt av Chelsea-keeperen og konverterte selv straffesparket til 2-0.

Sju minutter senere reduserte Ronnie Stutter til 1-2 med en markkryper fra langt hold. Det ble startskuddet for hjemmelagets snuoperasjon. På to minutter snudde Chelsea fra 1-2 til 3-2 med scoringer av Malik Mothersille og Silko Thomas.

På overtid hadde Omari Forson en gylden mulighet til å utligne, men etter å ha lurt bort Chelsea-forsvaret på elegant vis, gikk skuddet utenfor.

U23-laget slo for øvrig Huddersfield 3-1 i en treningskamp på Carrington fredag. Alvaro Fernández, Paul McShane og Shola Shoretire scoret målene.

Chelsea 3-2 (0-1) Manchester United

U18 Premier League Cup, kvartfinale

G: Jurado, Norkett

Mål: 0-1 Alejandro Garnacho (Gore, 23), 0-2 Manni Norkett (str. 47), 1-2 Ronnie Stutter (54), 2-2 Malik Mothersille (76), 3-2 Silko Thomas (78).

United: Tom Wooster, Marc Jurado, Rhys Bennett, Sonny Aljofree, Sam Murray, Maxi Oyedele, Kobbie Mainoo, Omari Forson, Dan Gore (Habeeb Ogunneye 83.), Alejandro Garnacho (Sam Mather 57.), Manni Norkett (Charlie McNeill 69.).

Ubenyttede reserver: Radek Vitek, Tyler Fredricson.