Bli med på Tippemester 2014/15

Det blir en ny sesong med Tippemester. Bli med og få sjansen til å vinne premie i hver eneste Premier League-runde.

Tippemester er tilbake.

Etter at nærmere mellom 1.500 og 2.000 personer har deltatt de to siste sesongene, fortsetter Supporterklubben med konkurransen også i hele 2014/15-sesongen.

Selve konkurransen er enkel nok. Tipp resultat i hver enkelt Premier League-kamp. Den som er best i hver eneste Premier League-runde vinner en premie (premier annonseres senere), og sammenlagtvinneren for hele sesongen vinner enda flottere premier. (premiene annonseres senere)

Registrer deg, logg inn eller bli med her.

welbeckSlik blir du med:

Merk at dette er en ekstern tjeneste og ikke har noe med den innloggingen du nå har på united.no.

Var du med i fjor, kan du logge deg inn med det brukernavnet og passordet du brukte da. Var du ikke med i fjor, må du registrere deg som ny spiller på Tippemester (opprette brukernavn og passord).

Etter at du er registrert velger du «Premier League 2014/15» under tilgjengelige spill, og «registrer deg». Deretter kan du legge inn dine tips på Premier League-kampene.  Du kan ikke endre tips etter avspark i hver kamp, men det er mulig å tippe – eller endre tips – helt frem til avspark i hver kamp.

Merk: Er du ny bruker, vil du få en registreringsmail tilsendt til mailadressen du har registrert deg med.

PS: Opplever du problemer eller får du ikke registreringsmailen du skal få, så send en mail til post@united.no med det brukernavnet og emailen du brukte da du registrerte deg.

Reglene:

Det er om å gjøre tippe rett resultat. Tipper du at United slår Swansea 2-1 og det virkelig skjer, så får du fire poeng. Tipper du at United slår Swansea 2-1, men United vinner 1-0 så får du to poeng, siden du har riktig vinner og riktig differanse. Tipper du at United slår Swansea 2-1, men United vinner 2-0 så får du ett poeng. Det poenget får du for å ha tippet riktig vinner.

Du får altså 1 poeng for å ha rett vinner. Du får ett ekstra poeng for å ha rett differanse og har du helt rett får du altså to bonuspoeng, noe som gir maksimalt fire poeng for helt rett resultat i hver kamp.

Treffer du på et uavgjort tips, får du automatisk minst to poeng. Du får selvsagt fire poeng for helt rett tips, men tipper du 0-0 og det ender 2-2 så får du to poeng fordi du har rett tegn og rett differanse.

MERK: Skulle flere få like mange poeng i en runde, vil loddtrekning avgjøre hvem som stikker av med premien. Selv om alle kan delta er det også bare medlemmer som er fullverdige medlemmer eller digitale medlemmer som kan vinne. Skulle andre vinne runden, vil premien i stedet gå til nestemann på lista som er betalende medlem.

Registrer deg, logg inn eller bli med her.

Lag egen liga:

Vil du utfordre vennegjengen, din lokale Red Army eller liknende, så kan man opprette egne ligaer for dette også.

Premier:

Supporterklubben kommer tilbake med nøyaktige premier for 2014/15-sesongen.