Solskjær snakker om Burnley-kampen og svarer på Neville-kritikken

Ole Gunnar Solskjær roser kommende motstanders manager, prøver å unngå å svare på overgangsspørsmål og gir et svar til Gary Nevilles kritikk etter kampen mot Liverpool.

Ikke overraskende ble det null poeng på Anfield i helgen vi har lagt bak oss. Nå ser vi fremover, til kampen mot Burnley som venter allerede onsdag kveld klokken 21:15.

I forkant av møtet med Sean Dyche & Co. møtte Ole Gunnar Solskjær til pressekonferanse på Carrington.

Manageren har allerede bekreftet at det er den samme troppen som reiste til Liverpool som møter opp på Old Trafford i forkant av Burnley-kampen.

Et potensielt unntak fra troppen kan være Victor Lindelöf som ble sett sendt hjem fra tirsdagens trening av lokalavisa i Manchester, Manchester Evening News.

Burnley har slitt litt i det siste, men slo tilbake i forrige runde med en kruttsterk seier mot Leicester. Det bekymrer ikke Solskjær.

– Det endrer ingenting. Vi spilte mot dem for litt over tre uker siden. Vi spilte godt, og vi forsvarte oss godt. Vi vet at vi må levere mot Sean Dyches menn, sier Solskjær og trekker frem 2-2-kampen på Old Trafford forrige sesong. 

– Vi ville ha stilt likt mot dem om de hadde kommet fra tap eller fem strake seirer. De gir deg alltid en tøff kamp.

ENDRER INGENTING: Burnleys form er ikke noe Solskjær vier mye oppmerksomhet før onsdagens kveldskamp.

Hvilke tanker har du om Sean Dyche? 

– Jeg syns han er dyktig. Man kan snakke om ressurser og vi kan snakke om at vi sliter med skader, men det gjør de også. 

Burnley-spiss Ashley Barnes er nemlig ute med skade og vil ikke spille mot Manchester United på onsdag.

Svarer Neville

Tidligere United-spiller, Gary Neville, har alltid en mening om klubben og han leverte fra seg en saftig salve mot ledelsen og ressursbruken i klubben etter tapet mot Liverpool.

Solskjær blir bedt om å kommentere sin tidligere lagkamerats utsagn.

– Vi har tapt mot Liverpool. Et lag dere alle sier er fantastiske. Vi hang med helt til siste spark på ballen. For meg er det å bevege seg i riktig retning. Selvfølgelig er vi skuffet over å tape kampen. Vi vil jo ikke være bak dem i ligaen, men det er tegn som tyder på at vi er på rett spor. Definitivt.

– For meg er ikke dette tidspunktet å snakke om rekruttering, men heller se mot Burnley-kampen. Vi ønsker alltid å forbedre troppen og klubben, men for meg er det ikke det rette tidspunktet, Gary, svarer Solskjær. 

IKKE FORNØYD: Etter kampen mot Liverpool satte Gary Neville spørsmålstegn ved United-troppen som klubben har brukt hundrevis av millioner av kroner på.

– Man kan se på historien. Vi vet at vi ikke er der vi vil være, og det er opp til oss å jobbe bedre. Jeg har vært her i tolv-tretten måneder, og erfaringen jeg har med spillere som har kommet inn til klubben har vært bra. Så jeg kan ikke klage.

Selvfølgelig blir Solskjær spurt om det kommer noen inn i januar, og som vanlig er det lite å hente fra nordmannen på det temaet.

– Vi ser oss alltid rundt etter forsterkninger til troppen, men det er ikke noe jeg kan snakke om nå. Man vet aldri om noe kommer til å skje før det skjer. Vi kommer til å oppdatere dere dersom det skjer noe. 

FA har tatt ut tiltale

Etter at flere av spillerne flokket seg rundt dommeren før den annulerte 2-0-scoringen til Roberto Firmino i førsteomgangen på Anfield, har det engelske fotballforbundet tatt ut en tiltale mot Manchester United.

Les mer om det i notisspalten vår.

Solskjær ble bedt om å kommentere det hele. Det virket som om han hadde fått beskjed om å ikke snakke så mye om det, men klarte ikke dy seg.

– Jeg burde kanskje ikke snakke så mye om dette. La oss få has på situasjonen først, starter Solskjær før han beklager til presseansvarlig, og begynner å svare på spørsmålet: 

– Dommeren gjorde jo om på avgjørelsen. Jeg reagerte selv, for alle kan se at det var en forseelse.