Young med assist i debuten

Her samler vi ukas småsaker.

LES OGSÅ: Forrige ukes notiser

Søndag 26. januar

Young-assist i debuten

Ashley Young gikk rett inn i startelleveren til Antonio Conte, da Inter tok imot Cagliari lørdag. Det gjorde Conte lurt i.

For det tok Young bare 29 minutter å notere seg for sin første assist i Inter-trøya. Den tidligere United-kapteinen startet på høyre vingback i 3-5-2-formasjonen til Conte, og takket for tilliten med å servere et vakkert innlegg til Romelu Lukakus spissmakker Lautaro Martínez.

Cagliari utlignet i andre omgang, slik at kampen endte 1-1. Dermed tapte Inter verdifulle poeng i kampen om ligatittelen i Serie A.

Lørdag 25. januar:

McTominay kan endelig gå fritt

Scott McTominay kan omsider gå helt fritt uten krykker eller annen støtte. Midtbanespilleren skadet seg mot Newcastle andre juledag, og håpet er at han er tilbake på banen sent i februar eller tidlig i mars.

Raiola ber Juve-fansen om å drømme

Paul Pogba har blitt linket vekk fra Manchester United flere ganger enn Wayne Rooney har scoret for klubben, og nå har agenten hans, Mino Raiola åpnet munnen igjen.

Han har kommet med en melding til Juventus-supporterne som håper på å se Pogba tilbake i sort of hvitt:

– Juventus-fansen bør drømme, for hvis du ikke drømmer er du død. Jeg jobber ikke med drømmer, men med den virkelige verden, så jeg må ta de riktige valgene for mine klienter. 

– Dette er ikke det rette øyeblikket å dele hva som ligger i Pauls fremtid. 

Sitatene her hentet fra MEN, men det er ikke med dem han har gjort intervjuet.

Fredag 24. januar:

Borthwick-Jackson leid ut igjen

Tuanzebe tilbake etter vinterpausen

Axel Tuanzebe har vært ute med skade siden Colchester-kampen i desember, og har slitt mye denne sesongen. Fredag sa Ole Gunnar Solskjær at han returnerer til trening med de andre spillerne etter vinterpausen, noe som trolig betyr i perioden 10. til 17. februar.

Ny kontrakt til Emily Ramsey

Manchester United-keeper Emily Ramsey har skrevet under på en ny kontrakt, og drar samtidig videre på et låneopphold hos Sheffield United ut sesongen.

Les intervjuet her.

George Tanner lånes ut

20-åringen har vendt tilbake fra et låneopphold i Morecambe, og lånes videre ut til Salford City som for tiden spiller i League 2.

Les hele saken her.

United bøtelagt av FA

PRESSEMELDING FRA FA: Manchester United har fått en bot på 20 000 pund etter oppførselen spillerne viste under Liverpool-kampen.

Hendelsen det siktes til er scenene før VAR-avgjørelsen på stillingen 1-0. David de Gea fikk ikke frispark i en duell med Virgil van Djik, og Liverpool satt ballen i nettet sekunder senere.

Det fikk David de Gea til å se rødt, og det var mildt sagt tydelig at spanjolen var uenig i dommerens avgjørelse.

Selv om de Gea hadde rett om dommeravgjørelsen, skal Manchester United likevel ha godtatt boten ettersom oppførselen til de Gea ikke fikk overens med regelverket til FA.

Manchester United blir derfor straffet for å ikke ha hatt kontroll på spillernes oppførsel under kampen.

Torsdag 23. januar:

Casey Stoney og Manchester United har bestemt seg for å hente tilbake Aimee Palmer fra låneoppholdet i Sheffield United. Palmer noterte seg for seks mål og fire målgivende på utlån til Sheffield-klubben.

– Kommer Bruno Fernandes, eller kommer han ikke?

Ja, det er ikke bare United-fansen som er nysgjerrig på om Bruno Fernandes blir å se på Old Trafford i januar.

Tidligere United-manager José Mourinho kom med et lite stikk til en av de oppmøtte journalistene på Tottenhams pressekonferanse onsdag kveld.

Se portugiserens uttalelser under:

Deadline day!

Ja, det er faktisk deadline day i dag, men ikke for herrene.

Blir det noen forsterkninger for Casey Stoneys lag? Vi har ikke hørt noe om at noe skal være på gang, og det er nok mer sannsynlig at det i så fall blir i sommer.

Vi kommer i alle fall til å informere dere om noe skjer.

Onsdag 22. januar: 

Proffkontrakt for akademispillere

Akademiprodukt Bjorn Hardley signerte i dag sin første proffkontrakt med klubben.

Han gjør det samme som Mark Helm gjorde for noen dager siden.

Tirsdag 21. januar:

Bekreftet dato for kvinnenes ligacupsemifinale

United skal møte Chelsea på hjemmebane i kvinnenes ligacupsemifinale etter å ha slått ut Brighton for en uke siden, og nå er det bekreftet at denne semifinalekampen spilles onsdag 29. januar.

Kampstart er 20.30 (skandinavisk tid), og oppgjøret kolliderer dermed delvis med herrenes ligacupsemifinale mot Manchester City på Etihad Stadium.

– Klubben er fast bestemt på å vise tålmodighet til Solskjær

The Sun-journalist Neil Custis skriver at Ed Woodward og Glazer-familien skal være fast bestemt på å gi Solskjær tid, selv om det skulle innebære plassering utenfor topp seks.

Videre skriver Custis at klubben skal godtar ytterligere to sesonger med tålmodighet for å få klubben på rett kjøl.

Les hele saken hos The Sun her.

De Gea sin oppførsel får konsekvenser

FA skal ha tiltalt Manchester United for deres oppførsel under kampen mot Liverpool. Scenen det blir siktet til er dommeravgjørelsen som ikke ga frispark til De Gea i det 26. minutt.

Liverpool scoret mål like etter, men VAR brøt inn og ga til slutt De Gea og Manchester United frispark for forseelsen fra midtstopper Virgil van Djik.

Gratulerer, Nicky

Gratulerer, Phil

Mandag 20. januar:

Romero i bilkrasj

Ifølge BBC-journalist Simon Stone skal Sergio Romero ha vært involvert i en bilkrasj på vei til trening. Hendelsen skal ha skjedd like ved treningsfeltet. Hva som har gått galt er foreløpig uvisst.

I samme melding skriver Stone at argentineren likevel er uskadd og trener som vanlig.

Evra om Pogba: – Kanskje det er tid for å reise

Selv om Paul Pogba er ute med skade og ikke spiller, blir han likevel gjenstand for debatt i tid og utide.

I Sky Sports sitt studio søndag ettermiddag, var det Roy Keane og Patrice Evra som endte opp med å diskutere franskmannen.

Evra tok Pogba i forsvar men mente likevel at det kanskje var på tide for midtbanespilleren å dra:

– Kanskje det er tid for å reise

Se hele saken i video under: