– Hvis du ikke mister jobben når du har skapt dette – da er noe veldig galt

United tapte 2-0 borte mot Liverpool søndag kveld.

Det var et håp om 1-1 helt til siste minutt, men i stedet kontret Liverpool inn det avgjørende målet.

Etterpå sang hjemmefansen, med overbevisning, om det kommende ligagullet.

Det smertet Gary Neville – som brukte sin egen podcast til å gå i strupen på Ed Woodward og United-eierne.

– Jeg håper United-ledelsen kjenner den samme smerten som United-fansen nå kjenner på. De må reagere snart. Det har vært nye strategier og feilslåtte spillerkjøp hele veien, men ingenting minner deg mer på de feilene enn at Liverpool nå vinner ligaen. De neste seks månedene blir veldig vanskelige (for oss som holder med United).

– Jeg kan ikke tro at med alle pengene som er blitt brukt de siste fem-seks årene, så ender du med det ute på banen.

– Jeg så en statistikk på sosiale medier, at United har de nest høyeste lønnsutbetalingene i fotballverdenen og så har du dette laget. Det er utilgivelig.

– Så kan ikke jeg kan endre på eierne, ingen kan det, men jeg kan ikke forstå at ledelsen har støttet og trodd på de som faktisk har styrt United etter at Sir Alex dro.

– Hvis du ikke mister jobben med å ha ansvar for dette – ja, da er noe veldig galt.

FÅR GJENNOMGÅ: Ed Woodward nevnes ikke av Gary Neville med navn, men det er ingen tvil om at han – og eierne som lar ham holde på – er de som United-legenden sikter seg inn mot i sin tirade etter 2-0-tapet mot Liverpool.

– Det er riktignok mye talent der (i ledelsen), de kan skape inntekter og mye annet som kan hjelpe en fotballklubb, men United trenger de beste som finnes i hele verden til å ta fotballavgjørelser. Det har de ikke (…) så mens Liverpool og City har gjort mye rett så har vi gjort feil etter feil.

– Uniteds eiere burde sette Liverpools mål på overtid og det at Liverpool-fansen synger «We shall not be moved» på repeat på TVene sine på kontorene, men det trengs smarte personer på toppen for å ta igjen og passere Liverpool og City og jeg er ikke sikker på at de er i klubben nå.

Du kan høre hele Nevilles oppsummering ved å søke opp The Gary Neville Podcast der du lytter på Podcast.