– Solskjær sitter trygt og vil få midler til å forsterke

OPPDATERT: Britiske medier skriver at Solskjær sitter trygt i managerstolen på Old Trafford, men om det ikke blir forbedring etter nye kjøp, skal klubben ha flere managernavn på blokken.

Etter onsdagens 0-2-tap mot Burnley på Old Trafford har nordmannens posisjon blitt diskutert i mediene.

The Times-journalist Paul Hirst, som dekker Manchester-klubbene, skriver at klubben vil støtte Solskjær prosjekt med nye spillerkjøp, men om ikke det resulterer i en forbedring nevnes navn som Mauricio Pochettino og England-trener Gareth Southgate som mulige erstattere.

På Old Trafford skal ledelsen også være svak for Leipzig-trener Julian Nagelsmann og PSGs Thomas Tuchel.

The Mirror meldte torsdag formiddag at det nå er Ole Gunnar Solskjær som har lavest odds for å bli den neste manageren som sparkes i Premier League.

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse etter at nordmannen nå står med fire tap, én uavgjort og to seiere i det nye kalenderåret.

Til Solskjærs forsvar har en rekke sentrale brikker i laget vært ute med skade, og nylig ble vondt til verre da Uniteds kanskje viktigste spiller, Marcus Rashford, også måtte melde om en langtidsskade.

Les også: Disse er ute med skade

– Posisjonen er uendret

Manchester United-korrespondent i The Guardian, Jamie Jackson, The Athletic-journalist Laurie Whitwell og Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst kunne alle melde rundt klokken 12 på torsdag at Solskjær sitter trygt ved roret, selv om resultatene har uteblitt den siste tiden.

Med tanke på at de tre nevnte journalistene alle kom ut med den samme beskjeden på tilnærmet samme tidspunkt, tyder på at det er hold i nyheten om at Solskjær har tillit i klubben.

 

Ved tidligere anledninger har Woodward og klubben vært tydelig på at kristiansunderen skal få tid til å gjenoppbygge Manchester United.

Les også: – Vi må ha tålmodighet. Ole bygger for fremtiden. 

Situasjonen skal med andre ord være uendret, skal vi tolke britisk presse riktig.

Med sentrale spillere som Scott McTominay, Paul Pogba og Marcus Rashford ute, har United-fansen tryglet om nye forsterkninger i januar uten at det foreløpig har kommet nye navn inn.

SKADET: Forhåpentligvis ser vi skotten tilbake for fullt etter vinterpausen.

Solskjær er også enig at laget trenger forsterkninger, og sa etter onsdagens kamp at han håper på en overgang i januar. 

Så får vi se om det er hold i Bruno Fernandes-ryktene eller ikke. Januarvinduet stenges om litt over en uke, som videre betyr at det begynner å haste for at en slik overgang skal bli en realitet.