Best igjen – nå meldes det om nytt United-bud

Informasjonen om nytt bud lagt til nederst i saken.

Tirsdag meldte David McDonnell om gjennombrudd i Bruno Fernandes-forhandlingene, men 25-åringen spilte likevel tirsdagskveldens ligacupsemifinale mot Braga.

Ifølge Manchester Evening News var Fernandes der igjen spilleren som skilte seg ut for Sporting, og den United-aktuelle portugiseren hadde forarbeidet til Sportings utligningsmål i det som til slutt ble et 1-2-tap, da han tok et frispark hurtig til målscorer Jérémy Mathieu.

Det skal ha gått hardt for seg i denne kampen, og Fernandes fikk også gjennomgå, og det ble til slutt fire utvisninger i denne kampen (ingen av dem til Fernandes, og tre av dem på overtid, og til sammen tre for Sporting).

Turneringens finale spilles den kommende helga, så Sportings semifinaletap øker kanskje sjansen for at en overgang kan gå i boks før helga.

INGEN FINALE: Det blir ingen ligacupfinale på Bruno Fernandes og Sporting.

 

– Rasende Fernandes

Daily Star og Daily Express vinkler sine Fernandes-sak på hvordan han reagerte etter kampen.

Etter et semifinaletap og tre Sporting-utvisninger (to av dem altså på overtid) er det kanskje ikke så rart at han skal ha vært rasende etter kamp.

Han stormet rett ned i spillertunnelen (hvor han dyttet bort et TV-kamera) etter kamp, og det nevnes også at han under overtidens hete minutter skal ha vært i samtaler med en politibetjent, noe som sannsynligvis mest av alt handler om hans rolle som kaptein.

Nytt bud?

Portugisiske A Bola melder onsdag om nye forhandlingsrunder mellom United og Sporting.

Uniteds nye bud skal være på 55 millioner euro + 10 millioner euro i mulige tilleggsbonuser. I pund blir dette (i dagens kurs) 46,7 millioner + 8,5 millioner.

Så gjenstår det å se om noe vil skje denne gangen.