Håper på overgang i januar: – Vi vet at vi trenger forsterkninger

Kanskje kommer det en spiller inn før overgangsvinduet stenger? Solskjær håper iallfall det.

Marcus Rashford. Scott McTominay. Paul Pogba. Det er tre av de i alt syv navnene som var å se på skadelisten før kampen mot Burnley.

Med flere nøkkelspillere ute fra en allerede tynn stall, er det ikke overraskende at overganger ble et tema på onsdagens pressekonferanse etter tapet på Old Trafford.

– Vi tok en avgjørelse og slapp en del spillere [i sommer] fordi vi trengte litt utskiftning. Nå sikter vi oss inn på en spesifikk spillertype som kan passe troppen. Vi vet at vi trenger å heve kvaliteten i troppen og vi vet at vi trenger å få inn flere spillere.

– Selvfølgelig ser vi etter forsterkninger, og vi vet at vi trenger forsterkninger, forsikrer Solskjær.

En av årsakene er at sesongens store United-talisman, Marcus Rashford, er ute av spill i lang tid.

– Vi kommer til å savne Marcus. Det kommer vi til å gjøre i rundt to måneder. Det er første gang siden august at vi taper på hjemmebane [i ligaen]. Spillerne er nødt til å huske det. Det er lenge til vi taper en slik kamp [igjen]. 

SKADET: Rashford er ute en god stund – er det det som skal gi United den dytten de trenger til å fullføre en overgang i januar?

LES OGSÅ: (+) Slik skadet Rashford ryggen

– Man kan tape kamper mot lag som spiller deg ut, men dette er en kamp vi burde vunnet.

– Fotball er dynamisk. Det er alltid spillere som kan overraske deg. På en god måte og på en dårlig måte. Spillerne må huske på at det er et privilegium å få spille for den beste og største klubben i verden. Det er en plikt man har hver dag.

Avslutningsvis blir United-manageren spurt om klubben har råd til å ikke hente inn forsterkninger allerede i januar.

– Vi jobber med å forsterke troppen og vi jobber med spillere. Forhåpentligvis får vi inn noen [i januar]. Jeg tror alle kan se at disse spillerne begynner å bli slitne. Jeg kan ikke klage på noen av dem, for de gir absolutt alt de har. 

Det har vært mye snakk om Sportings Bruno Fernandes, som faktisk har spilt bedre enn Paul Pogba og Kevin de Bruyne denne sesongen (+) – faktisk bedre enn hele United-midtbanen til sammen.

En annen spiller som har blitt koblet til Manchester United, og som klubben angivelig skal ha lagt inn et bud på 30 millioner pund for, er Birmingham-spiller Jude Bellingham. Det er en del penger, iallfall for en 16-åring (!).

MER BELLINGHAM: (+) – Knapt noen i engelsk fotball som er mer spennende