Solskjær med oppdatering på Rashford

Ole Gunnar Solskjær kom med oppdateringer rundt Marcus Rashford på den andre delen av pressekonferansen før Wolves-kampen.

Lørdag rakk Marcus Rashford å score to nye mål mot Norwich, før han ble byttet ut etter en time på banen.

Etter kampen sa Ole Gunnar Solskjær at han var usikker på om 22-åringen, som nettopp rundet 200 kamper for United, kom til å rekke onsdagens returkamp i FA-cupen mot Wolverhampton.

Rashford selv var mer optimistisk, og nå er også United-sjefen mer positiv.

– Marcus er i fin form. Han er en ung gutt, som jeg ikke vil bruke så mye at ham blir helt utbrent. Men han er så energisk og profesjonell, og han er ivrig etter å spille mer, sier Solskjær.

Noe klart svar på om han starter mot Wolves eller ei, fikk vi altså ikke. Men at han er en del av troppen virker sannsynlig.

Solskjær benyttet også muligheten til å skryte av hans for øyeblikket største stjerne og snakket om hvor hardt han jobber på treningsfeltet.

POSITIV: Ole Gunnar Solskjær var mer positiv på Marcus Rashford sine vegne enn han var på lørdag.

– Ja, Marcus jobber fremdeles med straffene sine. Ja, han jobber fortsatt med frisparkene sine, og skudd fra utsiden av 16-meteren.

– Men vi fokuserer enda mer på løpene inn i boksen, og med å komme seg inn i farlige posisjoner, score «tap-ins», de enkle, de som jeg pleide å score, sier Solskjær.

Rashford er allerede oppe i 14 scoringer så langt i Premier League, men Solskjær er klar på at det er de enkle scoringene som kommer til å gjøre at Uniteds toppscorer vil komme seg over 20.

– Det er de som gjør at du går fra 15 til 25. Hans første scoring på lørdag, var noe vi hadde jobbet med på feltet sammen med Juan (Mata). Brandon skulle også komme seg inn i boksen, noe han gjorde, forklarer United-sjefen.

Han fikk også spørsmål om det var noe bedring å spore i skadesituasjonen på midtbanen, samt Luke Shaw som måtte kaste inn håndkle like før kampstart mot Norwich.

– Jeg tror ikke vi vil se verken Scott (McTominay) eller Paul (Pogba) før vinterpausen. Eller jeg vet at vi ikke vil se dem før det. Men Luke er ikke langt unna.

LES OGSÅ: