– Jeg vet ikke om Rashford blir klar til onsdag

Solskjær er strålende fornøyd med Marcus Rashford, men vet ikke helt om han bør spille på onsdag.

Ole Gunnar Solskjær slutter ikke å la seg imponere av Marcus Rashford.

– For en prestasjon å komme seg til 200 kamper i hans alder. Jeg vet ikke hvor mange mål han har nå til sammen, men han har 19 denne sesongen. Han har vært absolutt strålende å jobbe med. God innstilling, god guttunge, ønsker å bli bedre hele tida, vet at han må holde beina godt planta på jorda, og han er alltid tilgjengelig. Når det er sagt, han går og bærer på flere smeller, men det er ingen sjanse i havet for at han vil komme til meg før kampen og si at han ikke ønsker å spille.

Men er han tilgjengelig igjen på onsdag mot Wolves?

– Jeg vet ikke [om han blir klar], det kan hende han ikke blir det. Han har spilt veldig mange kamper, så det kan være at jeg må se på hvordan vi kan «manage him» [altså: om han det bør gjøres grep for å spare ham, red.anm.], men vi har veldig snart en uke fri i februar.

– Selvsagt kan han [bli enda bedre]. Han kommer til å bli så mye bedre. Han har alt som skal til for å bli en spiller av høyeste klasse. Innstilling, ferdigheter, fysikk. Dere vet de målene av den typen han scoret i dag, fra inni femmeteren? Mer av de, og så vil han være eksepsjonell.

MER AV DETTE, TAKK: Solskjær tror flere slike mål vil gjøre Rashford til en eksepsjonell spiller.

Marcus Rashford selv er veldig stolt over å nå 200 kamper for United. Bare Ryan Giggs og George Best har vært yngre da den milepælen har blitt nådd, meldte klubben – Norman Whiteside var ikke helt enig i det!

– Jeg er mer enn stolt av å bli den tredje yngste spilleren til å nå 200 Manchester United-kamper. Jeg kan ikke sette ord på hva det betyr å følge Giggsy og George Best. To mål og tre poeng gjorde dagen perfekt, skrev Rashford på Twitter.

Han virker mer overbevist enn sjefen sin om at han er tilbake til onsdagens kamp.

– Jeg var lysten på et hat-trick i dag, men det er noen travle uker for oss. Det var bare en forholdsregel vi tok, og jeg ser frem til å være tilbake på onsdag.

Rashford passet også på å takke nevnte Ryan Giggs ekstra for rollen United-legenden spilte da Rashford debuterte med et smell mot Midtjylland.