– Hvis noe skjer så vil vi fortelle dere om det

Onsdag kveld klokka 20.45 spiller United hjemme mot Wolverhampton i det som er omkampen i FA-cupen.

Tirsdag klokka 11.00 møtte Ole Gunnar Solskjær derfor pressen til den første av denne ukas to pressekonferanser før match.

Det var imidlertid svært lite spennende i den åpne delen av pressekonferansen.

– Jeg har ingen oppdateringer om overganger, nei. Hvis noe skjer så vil vi fortelle om det, men jeg har ikke noe nytt å fortelle nå.

– Men jeg vet at vi har ressursene og støtte hvis vi vil foreta oss noe på overgangsmarkedet.

Det var også lite nytt om det mulige laguttaket mot Wolverhampton.

– Eric Bailly er nært et comeback. Vi har ordnet en reservelagskamp i dag (mot Sheffield Wednesday, som Bailly spiller i), så forhåpentligvis er han aktuell for troppen mot Liverpool.

– Hva med Ashley Young? Er han med mot Wolverhampton?

– Nei, han er ikke involvert, nei.

Det kan tyde på at Youngs mulige overgang vekk fra United fortsatt er aktuell, selv om det tirsdag ble rapportert at Inter så på andre alternativer.

– Troppen vår (mot Wolves) blir nok ganske så lik den vi hadde mot Norwich i helga, sa han til MUTV.

– Fysisk krevende periode

Det handlet selvsagt bittelitt også om onsdagens kamp mot Wolverhampton på pressekonferansen, en motstander United ikke har slått på fem kamper etter at ulvene rykket opp igjen til Premier League før 2018/19-sesongen.

– Vi har møtt Wolverhampton mye nå, og vi møter et lag som kjenner så godt som alt ved oss og vi kjenner så godt som alt med dem. Vi møter dem også om et par uker igjen i ligaen. Vi spilte en ok 1. omgang mot dem sist, selv om 2. omgangen ikke var bra.

– Nå vil vi sørge for at vi avanserer onsdag. Jeg elsker FA-cupen, og har alltid gjort det.

– Du snakket om at dere er slitne. Hvordan kommer dere gjennom dette?

– Gode resultater gir energi, men jeg tror dette blir vår 14. kamp på 45 dager. Vi har så fortsatt fem-seks kamper før vinterpausen, så det gir seg ikke. Det blir 18 kamper på mindre enn 60 dager. Det er fysisk og mentalt krevende, så det handler om å skape energi, blant annet med resultater og mental jobbing. Det er også viktig å finne en rytme. Da jeg spilte så var jeg riktignok ikke involvert hver gang, men jeg følte at vi som lag ble bedre da vi fant en rytme med kamp, hvile, kamp, hvile. Roy, Scholes, Giggsy så ut til å bli bedre og bedre for hver kamp, og det er det vi også sikter mot, sa Solskjær.