– Solskjær kjeftet på spillerne – nå skal Rashford ta straffene

Hvem skal ta straffene? Tabloidavis hevder at Solskjær nå har gitt Rashford ansvaret, etter at han var misfornøyd med hvordan det hele ble løst mot Wolves.

Manchester United spilte 1-1 på bortebane mot Wolverhampton – isolert sett et godt resultat, og det etter vesentlig bedre spill enn i de to bortetapene på Molineux i vårsesongen.

Samtidig var det frustrerende også, siden vi bommet på et straffespark som fort kunne gitt oss tre poeng og full pott etter to kamper.

Ole Gunnar Solskjær tok Paul Pogba i forsvar etter franskmannens straffebom.

I alle fall utad. 

– Vi har mange som kan ta straffer, og vi har to som har fått ansvaret med å ta dem. På banen diskuterer de seg imellom. Noen ganger går det, andre ganger går det ikke, sa nordmannen til TV 2 etter kampen.

Skjermdump: TV 2.

Kjeftet på Pogba og Rashford

The Sun er ikke alltid kilden vi stoler aller mest på, men United-korrespondent Neil Custis har gode United-kilder, og han er en av journalistene bak en artikkel som har innsidestoff som tyder på at Solskjær var mindre fornøyd med det hele bak kulissene.

Han skal ikke ha likt måten det hele ble løst på.

Ifølge tabloidavisa ga Solskjær beskjed til garderoben om at Marcus Rashford nå er Uniteds straffetaker, og kjeftet på de to spillerne for at de ikke hadde blitt enige før avspark om hvem som skulle ta straffen.

Pogba skal ha sagt unnskyld til medspillerne etter kampen.

United skal møte representanter fra Twitter

At Paul Pogba kritiseres etter Wolves-kampen vil sikkert mange mene at er rettferdig, men han ble også utsatt for noe totalt urettferdig, nemlig rasistisk hets og drapstrusler.

LES OGSÅ: – Angriper du Paul, angriper du alle oss i United

Politiet skal hjelpe Manchester United å identifisere Twitter-idiotene som stod bak dette, ifølge The Times.

Klubben kommer til å utestenge de ansvarlige på livstid.

Twitter bekrefter nå at de vil møte Manchester United, Kick it Out og andre som ønsker å høre om Twitters arbeid for å gjøre noe med den rasistiske hetsen mot visse fotballspillere i England.