– Utrolig dømming!

Her er reaksjonene etter tirsdagens hjemmetap mot Tottenham.

Tottenham, med sin nye manager, Tim Sherwood, stakk av med alle tre poengene fra Old Trafford tirsdag kveld.

Les reaksjonene her.

David Moyes:

– Jeg synes laget spilte veldig bra. Det er helt utrolig at dommeren (Howard Webb, journ.anm.) ikke gir straffespark til Danny Welbeck i første omgang. Han skulle også gitt rødt kort til Hugo Lloris og straffespark til Ashley Young i andre omgang.

– Hadde det (situasjonen mellom Lloris og Young) skjedd på et annet sted på banen, på midtbanen for eksempel, hadde det blitt dømt rødt kort. Lloris var sen og ballen var gått. Selvølfgelig er det et straffespark.

– Da Welbeck reduserte til 1-2, trodde jeg faktisk vi skulle vinne kampen. Og med de sjansene vi hadde mot slutten, burde vi vunnet.

SNYTT: Her skulle Young hatt straffe, i følge Moyes.
SNYTT: Her skulle Young hatt straffe, i følge Moyes.

– Vi skal prøve å vinne neste kamp, og vi skal prøve å vinne alt fremover.

Jonny Evans:

– Jeg synes vi spilte en god kamp. Vi skapte mange sjanser, og vi satte de (Spurs) under press helpe kampen, spesielt mot slutten.

– Det var 20-25 minutt igjen å spille etter Welbecks mål, og vi lå bare under med ett mål. Jeg øynet muligheten for et comeback. Vi skapte mange sjanser, og jeg hadde muligheten til å utligne selv, med en heading etter corner.

– Det er vanskelig å si hvorfor vi fortsetter å tape på hjemmebane. Vi slapp inn to mål, og det sjokkerte oss nok litt. Når vi spiller på bortebane, er vi naturligvis litt mer defensivt orienterte. På hjemmebane har vi lyst til å underholde fansen, vi ble utolmodige, og slik endte det.

– Jeg synes Danny Welbeck skulle hatt straffespark i første omgang. Jeg tror Young også skulle hatt straffespark, men jeg har ikke sett reprisen enda, så jeg vet ikke.

– Vi har spilt bra og dominert flere av kampene vi har spilt, det er synd at vi taper. Vi må finne balansen igjen, og vinne kamper for å holde følge me topplagene.

Tim Sherwood, Spurs-manager:

– Vi har et veldig bra lag, og vi kan slå hvem som helst. Det viste vi i dag, og guttene spilte veldig bra.

– Jeg vil rose spillerne, de har vist karakter og spilt glimrende.

– Adebayor er en av de beste spissene i ligaen. Når han er i en slik form som han er i nå, er han nesten ustoppelig. Han bør fortsette slik, han er enormt viktig for oss. Det er synd at han måtte av med en skade i dag.