Mer jevnspilt enn velspilt: Det ble bare nesten en drømmedebut

Målløst på Old Trafford.

Etter seieren mot PSG var spørsmålet om United kunne følge opp, eller om det ville bli en ny nedtur på hjemmebane.

Det ble ingen stor nedtur, vi var i det minste langt bedre defensivt enn i tidligere hjemmekamper denne sesongen, men det var likevel en skuffelse at vi ikke klarte å få ballen i mål bak Mendy.

Rolig åpning

Det skjedde bortimot ingenting den første halvtimen på Old Trafford.

Chelsea var knepent det beste laget, men det skjedde fryktelig lite. Første gang United var nær mål var da Chelsea-keeper Mendy rett før halvtimen var gått holdt på å sentre ballen i eget mål, før Bruno Fernandes litt i etterkant av den påfølgende corneren fikk fyrt av et skudd fra distanse som Mendy hadde full kontroll på.

I det 35. minutt fikk Rashford kampens største sjanse hittil da han fikk ballen i bakrom, men Mendy slo til med en god beinparade på Rashfords avslutningsforsøk.

Etter 40 minutter fyrte Juan Mata av et brukbart skudd som Mendy stoppet med en fin redning, og i samme situasjon sjekket også VAR om det skulle dømmes et straffespark til United, etter et spark på Rashfords fot – no penalty. Det fikk heller ikke Chelsea like før, da Harry Maguire holdt rundt Azpilicueta i Uniteds boks.

Stort mer skjedde det ikke før pausen, og det stod 0-0 – et passende resultat etter en omgang som var mer jevnspilt enn velspilt.

RASHFORD: Hadde Uniteds største sjanse i førsteomgangen.

Nesten Cavani-drømmestart

Andreomgangen startet med et langt høyere energinivå enn den første, men uten de aller største sjansene.

I det 58. minutt tok Solskjær grep – Edinson Cavani og Paul Pogba kom inn for Juan Mata og Daniel James.

Det ble nesten en drømmestart for Cavani, for han fikk nesten umiddelbart en sjanse da han forlenget et Fernandes-innlegg i retning mål med en flikk, men dessverre gikk den like utenfor Mendys mål.

Rundt ti minutter etterpå kom neste United-sjanse, da Rashford kom på et flott løp, og dro seg innover, men Chelsea klarte å blokkere Rashfords skudd.

NÆR MÅL MED EN GANG: Edinson Cavani.

Greenwood inn på slutten

I det 83. minutt kom Mason Greenwood inn for Scott McTominay, men det var Chelsea som få farligst ut i minuttene etter byttet, før United også hadde en liten sluttspurt på lager.

Cavani fikk en nesten-sjanse som ble godt blokkert, før Marcus Rashford på overtid hadde en meget god avslutning som keeper bare så vidt fikk slått utenfor.

Men det ble ingen mål – 0-0 på Old Trafford.