Slik spilte de utlånte

Mens noen imponerer, er det mye benksliting for Uniteds leiesoldater.

Mens Manchester United valset over Everton 3-0, var også noen av Uniteds utlånte også i aksjon for sine respektive klubber.

Adnan Januzaj satt dessverre på benken hele kampen da Borussia Dortmund vant 2-0 borte mot Mainz. Det gjorde også Donald Love (Wigan) og Joel Pereira (Rochdale) da deres lag spilte henholdsvis 5-0 mot Colchester United og 0-0 mot Bury.

Men det var andre spillere som fikk prøvd seg.

Både Liam Grimshaw og Tyler Blackett spilte hele kampen i midtforsvaret da Celtic tok en knapp borteseier mot bunnlaget Motherwell etter tidlig scoring av Nadir Ciftci lørdag kveld.

Blackett har ikke imponert nevneverdig siden han gikk på utlån til den skotske klubben, men virker å ha tatt spillet sitt et steg videre.

– Synes Blackett og Boyata var gode i dag, så veldig komfortable ut. De hadde vel egentlig ikke så mye å gjøre i førsteomgang, skriver en Celtic-supporter på Twitter.

– Blackett så ok ut i dag i forhold til «bambi på isen»-forestillingene hans tidligere, skriver Gearoid Galavan.

Tyler Blackett.

Preston North End 0–0 Cardiff City

Will Keane startet kampen mot nynedrykkede Cardiff på benken lørdag, men kom innpå i det 68. minutt til ingen nytte for Preston-laget, som med bare ett poeng lørdag fremdeles ligger under nedrykksstreken.

Keane har startet de fleste kampene for Preston siden overgangen, men etter å ha slitt med å finne nettmaskene, ble han altså plassert på benken mot Cardiff.

– Vi er nødt til å tro litt mer på spillerne våre, slik at de får utfoldet seg mer. De er nødt til å være litt smartere i den siste tredjedelen og gjøre bedre avgjørelser for å skapem er trøppel for motstanderen, sier Preston North End-manager, Simon Grayson, etter kampen.

Will Keane.
Will Keane.

Southend 1–2 Barnsley

United-spiller Ben Pearson spilte hele kampen for Barnsley da de tapte 1-2 borte mot Southend lørdag ettermiddag.

Bortelagets straffescoring signert Josh Scowen sendte dem i ledelsen etter bare 24 minutter spilt, men to scoringer av Southend-spillerne Anthony Wordsworth og Luke Prosser ødela festen for 17. plassen i League One.

Pearson noterte seg ikke for mye i BBCs kamprapport, uten å ha vunnet tre frispark…