Sjansesløseri i én omgang: Slik var kampen mot Villa

United tapte 1-0 mot Aston Villa med et svekket lag i det som blir sommerens eneste treningskamp. Kampen ga imidlertid noen svar.

Her er noen av dem:
MANAGEREN: Solskjær roste tre spillere
VÅR VURDERING: Slik spilte United-spillerne

Her har vi samlet de viktigste sportslige hendelsene fra kampen.

1. omgang:

United dominerte 1. omgang. Det var 5-2 i sjanser, stort ballinnehav og mange gode posisjoner som burde gitt mer, men i stedet endte omgangen med kampens eneste mål for hjemmelaget.

United før pause: Henderson – Dalot, Fosu-Mensah, Maguire, Shaw – McTominay, Van de Beek – Lingard, Rashford, James – Ighalo

8. MIN, NESTEN FOR UNITED: United rullet flott opp ut mot venstre med McTominay til Van de Beek og James, der waliseren til slutt slo en herlig pasning inn i feltet, men dessverre gikk pasningen gjennom hele feltet uten at en United-spiller leste hva som kom til å skje.

15. MIN, SNYTT FOR STRAFFE?: Flott United-overgang. Ighalo la igjen til Rashford som spilte fri James som ble løpt over ende i feltet. Det var ikke VAR, og dommeren vinket likevel spillet videre.

16. MIN, 1-0: Villa vendte spillet til høyresiden der Trezeguet hadde fått plass. Han slo et glimrende innlegg inn bak Uniteds backrekke og forbi Maguire slik at Ollie Watkins kunne sette ballen i mål fra kort hold.

22. MIN, HALVSJANSE UNITED: James igjen spilt opp på venstresiden. Han slo inn til Ighalo som la tilbake til Lingard, men hans volley fra god posisjon gikk over.

25. MIN, UNITED VIL HA STRAFFE: Ighalo mente han ble dyttet over ende i feltet. Dommeren tok fløyta til munnen, men blåste ikke. Reprisene viste at det var en grei avgjørelse.

31. MIN, SJANSE TIL VILLA: McTominay tapte duell på midten, Dalot var på etterskudd på sin høyreside og det ble slått godt inn i feltet der Watkins er milimetre fra å få kontroll over ballen alene mot Henderson.

35. MIN, SJANSE UNITED: Shaw slo inn til Lingard på 17 meter. Han skaffet seg rom og skjøt godt mot hjørnet, men keeper fikk slått til corner.

40. MIN, NESTEN FOR UNITED: James med rom igjen én mot én på vei inn i 16-meteren. Siktet mot borte kryss, men skuddet fyker én meter utenfor.

43. MIN, STOR SJANSE FOR UNITED: En Rashford-corner gikk gjennom feltet til Maguire på bakre stolpe, men avslutningen stoppet på målstreken.

43. MIN, STOR SJANSE FOR UNITED: Returen fra Maguire-bommen endte hos James alene i feltet fem meter fra mål, men han traff dårlig og det ble klarert på målstreken igjen.

43. MIN, SJANSE FOR UNITED: Returen etter det første halvtreffet til James endte igjen hos waliseren som skjøt over fra god psosijon.

45. MIN, STOR SJANSE FOR UNITED: Shaw med et smart innlegg langs bakken inn i feltet. Lingard løp på ballen og skjøt fra sju meter, men en reaksjonsredning reddet hjemmelaget.

Slik var Uniteds lag mot Aston Villa.

2. omgang

2. omgang var mye svakere enn den første. Det tidlige byttet med McTominay mot Galbraith hadde nok noe å si, og etter hvert ble det ikke akkurat bedre av enda flere bytter og posisjonsendringer for spillerne. Villa hadde mer ball, truet United mer og kan hevde at de var det beste laget omgangen totalt sett.

50. MIN, NESTEN FOR VILLA: Et innlegg traff en spiller, endret retning og kunne fort lurt Henderson på første stolpe, men han så faren og plukket ballen.

63. MIN, NESTEN FOR VILLA: Dalot med stygg pasningsfeil, Villa på overgang og et skudd rett på Henderson fra ok posisjon, 18 meter fra mål.

76. MIN, NESTEN FOR UNITED: Donny van de Beek til innbytter Ethan Galbraith. Han siktet mot borte kryss, men skuddet suser like utenfor..

87. MIN, NESTEN FOR VILLA: Galbraith med ny, stygg pasningfeil, men farlig innlegg ble blokkert dypt inne i feltet.

Uniteds lag da kampen ble avsluttet: Grant – Williams, Mengi, Maguire, Shaw – Galbraith, Fosu-Mensah – Elanga, Van de Beek, James – Lingard