Shaw kontaktet Neville for råd

Hvem vet vel bedre hva som kreves av en back i United?

Det har vært litt av en sesong for Luke Shaw.

Etter flere måneder med spekulasjoner, uttalte «endelig» hovedpersonen seg forrige uke.

– Jeg ønsker virkelig å bevise hva jeg er god for, ikke bare for meg selv, men også fansen som har støttet meg i tykt og tynt. Du kan si at jeg ser lys i enden av tunnellen nå. Jeg har kanskje ikke kommet meg helt dit, men jeg er på vei. Kritikken jeg fikk var hard, men jeg har opplevd det før. Denne gangen håndterte jeg det bare bedre, sa Shaw da.

Nå har det kommet frem at den talentfulle unge venstrebacken fikk gode råd fra et annet hold.

Gary Neville vet bedre enn de fleste hva det forventes av en forsvarsspiller i Manchester United, og det er kanskje ikke rart at det var nettopp han Shaw valgte å kontakte for råd.

Luke Shaw og Gary Neville kjenner hverandre godt fra landslaget.

– Han sa at jeg virkelig måtte ønske å være her. Praten vår forandret hele tankesettet mitt. Det er lett å relatere seg til noen som har så mange års erfaring fra Manchester United, sa Shaw til Sky Sports.

– Dette er min siste sjanse. Jeg vet det. Nå skal jeg kjempe til siste slutt. Er det ikke bra nok, så er det ikke bra nok.

Shaw sier at han selv mener han er god nok til å spille for «verdens største klubb» og at han ønsker å hjelpe laget med å vinne troféer.

– Jeg vil spille – og vinne – Champions League med United, og for å oppnå det skal jeg gjøre alt treneren ber meg om for jeg ønsker virkelig å være her.

Luke Shaw måtte igjen se navnet sitt oppført blant innbytterne mot Chelsea. José Mourinho lurte en hel verden med laguttaket sitt, og kan det tenkes at Luke Shaw er tiltenkt en plass i startelleveren mot Anderlecht på torsdag?