Seks mål på fem ligakamper – dette er formspilleren United må passe seg for

Real Sociedad vant 1-0 borte mot Getafe i generalprøven før første kamp mot United.

David Silvas siste kamp før jul var mot serieleder Atlético Madrid den 22. desember, og så spilte han ikke igjen før i 4-1-seieren mot Cadiz 7. februar.

I perioden uten David Silva var Real Sociedad fryktelige svake (det skal nevnes at perioden startet før Silva forsvant fra laget), og det er trolig svært positivt for La Real å ha ham tilbake.

Det ble meldt at stjerna Mikel Oyarzabal kom til å gå glipp av kampen, men han var tilbake, og spilte mesteparten av søndagens oppgjør mot Getafe.

Silva og Oyarzabal er viktige, og Adnan Januzaj kjenner vi jo godt til, men akkurat nå er det Alexander Isak som er Real Sociedads formspiller.

Han har nemlig scoret i alle de siste fem ligakampene, og scoret også to i én av disse kampene.

Han scoret borte mot Sevilla, hjemme mot Betis, borte mot Villarreal, to hjemme mot Cadiz og nå ble han altså matchvinner mot Getafe.

Målet kom etter en halvtime, og selv etter den dårlige perioden Real Sociedad har vært inne i er det ingen grunn til å gi opp Champions League-kvalifikasjon ennå.

Torsdag møter de Manchester United på «hjemmebane» i Torino.

Real Sociedad: Álex Remiro; Joseba Zaldúa, Aritz Elustondo, Igor Zubeldia, Nacho Monreal, Mikel Merino, Asier Illarramendi (Ander Guevara, 88.), David Silva (Robin Le Normand, 87.), Adnan Januzaj (Portu, 74.), Mikel Oyarzabal (Ander Barrenetxea, 79.), Alexander Isak (Carlos Fernández, 79.).
Ubenyttede innbyttere: Gaizka Ayesa, Aihen Muñoz, Andoni Gorosabel, Jon Guridi, Martín Merquelanz, Martín Zubimendi, Jon Bautista.

TILBAKE FRA SKADER: David Silva og Mikel Oyarzabal. Bildet er fra oktober.