JANUZAJ: På utlån i Sunderland som sliter i bunnstriden.

Involvert i seiersmålet

Adnan Januzaj og Sunderland tok tre poeng. Se hvordan det gikk med våre utlånte denne helgen.

Pacos de Ferreira 1-0 Belenenses (Joel Pereira)

GettyImages-537559100

United-målvakten Joel Pereira startet sin syvende kamp for Belenenses denne sesongen da de gjestet Pacos de Ferreira fredag kveld.

Det endte med tap for bortelaget og Pacos de Ferreiras scoring ble kampens eneste.

Belenenses ligger nå på 8. plass på tabellen.

De tar imot storlaget Sporting torsdag klokken 22.

Granada (Andreas Pereira) 0–2 Real Sociedad

pereira-650-x-358

Hete Andreas Pereira spilte alle 90 minuttene for Granada som tapte 0-2 for Real Sociedad lørdag kveld.

Jon Bautista og Juanmi scoret bortelagets to scoringer, og det endte dermed for tap for Pereiras Granada.

Pereira er Granadas dødballtaker, og tok fire hjørnespark samt ett frispark som gikk utenfor.

Ellers hadde han også et skuddforsøk fra åpent spill, uten å lykkes.

Granada ligger nå an til nedrykk etter å ha tapt ni av sine 16 første seriekamper. De møter Osasuna i Copa del Rey onsdag.

Sunderland (Adnan Januzaj) 1–0 Watford

januzaj_sunderland_palace

Utlånte Adnan Januzaj spilte 80 minutter for Sunderland som vant 1-0 over Watford lørdag ettermiddag.

Angriperen markerte seg med en rekke involveringer, både skudd og gjennombruddspasninger, men statistikkmessig står han ikke igjen med mer enn et gult kort han pådro seg etter en drøy halvtime som følge av riving og sliting i Valon Behrami.

Fem minutter før pause scoret Patrick van Aanholt 1-0 til Sunderland og sikret dermed tre poeng for «The Black Cats». Januzaj var tredje siste Sunderland-spiller på ballen på scoringen. Belgieren vendte bort en spiller på lekkert vis før han spilte gjennom Defoe, som videre serverte målscoreren. Se målet i høydepunktsaken.

Sunderland møter United andre juledag, men da kan ikke Januzaj spille som følge av regler satt av det engelske fotballforbundet.