Scoret i debuten

Oppdatert 21.00: Men det ble likevel tap for Scott Wootton og co. Les hvordan det gikk med Uniteds utlånte spillere.

QPR 0-0 Tottenham

Fabio spilte hele kampen da bunnlaget QPR tok et imponerende poeng hjemme mot Tottenham. Han gjorde sakene sine godt på venstrebacken og gjorde så Aaron Lennon fikk en vanskelig arbeidsdag på høyrevingen.

Nottingham Forest 2-1 Peterborough

Både Scott Wootton og Davide Petrucci debuterte fra start for Peterborough. Petrucci har blitt hentet inn for å score mål, men det var Wootton som utliknet etter en times spill. Forest klarte ikke å klarere en corner og fra kort hold moste Wootton ballen i mål. Petrucci spilte seg også til noen gode sjanser, men klarte dessverre bare å pådra seg et gult kort for en etterslenger.

Bristol City 0-4 Leicester

Michael Keane spilte hele kampen i Leicesters midtforsvar da de tok en enkel, men imponerende borteseier. Det var aldri noen tvil om at Leicester skulle ta hjem seieren etter at Chris Wood scoret hattrick i første omgang.

Lommel United 0-1 Royal Antwerp

Luke Giverin spilte hele kampen for Antwerpen da de gjestet Lommel United i Belgias 1. divisjon lørdag kveld. Ikke nok med det, men Giverin sto også for vinnermålet som ble scoret etter 55 minutter.

Angelo Henriquez var ubenyttet reserve for Wigan, mens Sean McGinty ikke var med i troppen da Carlisle slo Coventry 1-0.