Scoret sitt første landslagsmål, mens en annen United-spiller landslagsdebuterte

United-kvinnene er inne i en spillefri periode, og landskamper er litt av grunnen til det, og de siste dagene har mange United-spillere vært i aksjon for sine respektive landslag.

Aller mest har Uniteds skotter utmerket seg – selv om det delvis har med svak motstand å gjøre.

Skottland møtte Kypros på bortebane i EM-kvalifiseringen, og flere United-spillere var i aksjon i det som til slutt ble en 10-0-seier for skottene.

Kirsty Hanson hadde to målgivende pasninger for Skottland, men høydepunktet for United-vingen var definitivt at hun scoret sitt første landslagsmål med en finfin avslutning. Hun ble byttet ut etter den første omgangen på stillingen 5-0.

Jane Ross leverte omvendt av Hanson: hun hadde nemlig to scoringer og én målgivende pasning. Hun ble byttet inn i det 64. minutt, og var altså produktiv på den tiden hun var innpå. Det ene målet var et straffespark.

Ex-red Lizzie Arnot scoret tre av Skottlands mål.

SCORET TO: Jane Ross (bildet er fra 2018).

Brasiliansk debutant

Ellers i denne landskampperioden har Ivana Fuso fått sin debut for det brasilianske landslaget.

Hun kom innpå i det 67. minutt (på stillingen 3-1) i Brasils kamp mot Argentina i SheBelieves Cup, en kamp som til slutt endte med en 4-1-seier for brasilianerne.

I samme turnering spilte USA mot Canada, og det stod lenge 0-0 i den kampen, blant annet da Christen Press kom inn i det 63. minutt.

Ellers hadde Ona Batlle to målgivende pasninger på bare litt over en halvtime i Spanias seier mot Aserbadsjan, mens Jackie Groenen spilte hele kampen da Nederland vant 6-1 mot Belgia, landet Groenen faktisk vokste opp i.

England skal møte Nord-Irland i en treningskamp på tirsdag, med Ella Toone og Millie Turner i Hege Riises tropp.