Sánchez-målgivende og Inter-nedtur

DE UTLÅNTE: To mann i aksjon onsdag.

Dean Henderson kunne ikke spille onsdagens Sheffield United-kamp, siden det jo var mot Manchester United, men to andre utlånte var i aksjon på onsdagskvelden.

Internazionale 3-3 Sassuolo

Først ut var Alexis Sánchez, som fikk en sjelden start i Inter-trøya – det er jo tross alt et tøft kampprogram. Han spilte litt over en time mot Sassuolo.

Han rakk å gjøre noe viktig på banen også, for han hadde den målgivende pasningen til Biraghis 2-1-mål. Sánchez var ellers energisk – men ble sliten.

Det stod 2-1 til Inter da han ble byttet ut, men det endte til slutt 3-3 etter en sen utligning, og Juventus’ seier mandag gjør at det nå er åtte poeng opp til tittelforsvareren. Midt mellom Juventus og Inter er Lazio, som onsdag tapte mot Atalanta. 3-3 mot Sassuolo lover uansett ikke spesielt bra for Inters titteljakt.

Høydepunktene fra kampen:

(Sánchez’ målgivende kommer etter 1:15 av videoen.)

Roma 2-1 Sampdoria

Champions League-drømmen lever fortsatt for Roma etter 2-1-seieren mot Sampdoria. Den gjør at de fortsatt er seks poeng bak Atalanta på fjerdeplass.

Sampdoria ledet 1-0 til pause etter scoring av Manolo Gabbiadini (mest kjent for oss som mannen som scoret to mål i ligacupfinalen i 2017), men to mål av Edin Dzeko snudde kampen.

Chris Smalling spilte hele kampen, og ser ikke ut til å ha utmerket seg spesielt verken positivt eller negativt. Baklengsmålet kom etter at Smalling ga ballen til en medspiller som ga ballen til Gabbiadini, men det var ikke Smallings feil at det gikk som det gikk.

Høydepunktene fra kampen: