Giggs ble arrestert: – Han benekter anklagene

United-legenden benekter alle anklager.

Ryan Giggs skal ha blitt arrestert i sitt hjem i Worsley sent søndag kveld mistenkt for et overfall på kjæresten sin, Kate Greville.

Det skriver flere engelske aviser tirsdag.

– Politiet ble 22.05 lokal tid kontaktet for en forstyrrelse. En kvinne i 30-årene hadde pådratt seg mindre skader, men trengte ikke behandling. En 46 år gammel  mann ble arrestert mistenkt for et overfall, sier en talsmann for politiet i Greater Manchester.

– Mr. Giggs benekter all anklager om et angrep. Han samarbeider med politiet, og vil fortsette med å bistå dem i de videre undersøkelsene, sier en talsmann for United-legenden.

Giggs, som for noen måneder siden ble kåret til tidenes største United-spiller av Supporterklubben, er nå walisisk landslagstrener, en jobb han så langt har hatt suksess i. Han har blant annet ledet laget til neste års fotball-EM.

I et intervju med United-Supporteren nylig sa Giggs at han nå også drømmer om å lede laget til fotball-VM, og at han aldri kunne tatt jobben som City- eller Liverpool-manager.

– Det walisiske fotballforbundet kjenner til en angivelig hendelse som involverer landslagstrener Ryan Giggs. Vi vil foreløpig ikke gi ytterligere kommentarer, heter det i en uttalelse derfra.

Giggs ble løslatt mot kausjon mandag ettermiddag, men The Times stiller spørsmål ved om episoden kan få konsekvenser for jobben hans. Det er én uke til Wales møter USA, Irland og Finland til treningskamper og Nations League-kamper.

Det walisiske fotballforbundet skal diskutere saken tirsdag, men har allerede avlyst en tidligere varslet pressekonferanse i forkant av landskampene.

Giggs og Kate Greville skal ha datet hverandre i noen år nå, og hun skal blant annet ha jobbet for selskapet til Giggs, som også bygde det nye Stock Exchange-hotellet midt i Manchester.