Flere journalister: – Ja, United har brukt Pogba-klausulen

I landslagspausen stjal Paul Pogba overskriftene igjen. Franskmannen sa i et intervju at han har en drøm om å spille for Real Madrid en dag.

Ole Gunnar Solskjær gjorde ikke et stort poeng ut av uttalelsene da han ble spurt om intervjuet på sin pressekonferanse fredag.

Men nordmannen så ut til å røpe at kontrakten til Pogba er forlenget, slik United hadde anledning til å gjøre takket være en klausul i kontrakten.

– Paul er vår spiller. Han skal være her i to år til, og jeg er sikker på at han er bestemt på å gjøre det beste for oss. Jeg er sikker på at vi skal få det beste ut av ham de to neste årene, svarte Solskjær.

Kontrakten til Pogba løp i utgangspunktet til sommeren 2021, men inneholdt en klausul som ga klubben muligheten til å forlenge avtalen til 2022.

Det eneste de trengte å gjøre var å informere spilleren om at klausulen er utløst.

Fredag kveld bekreftet så flere United-journalister at dette var fakta, altså at United har utløst klausulen som binder Pogba til United frem til sommeren 2022.

Noe annet ville også vært sensasjonelt, siden United hadde mistet ham gratis allerede til sommeren om de ikke gjorde det.

LES OGSÅ: Slik er kontraktene til A-lagsspillerne

Det er imidlertid verdt å merke seg at United fortsatt ikke har bekreftet dette.


HUSK TIPP LAGET-KONKURRANSEN: Registrer laget ditt før fristen går ut 12.00 lørdag.